Μαριάννα Γουλανδρή: Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη εξομολογείται… “Η Ελλάδα είναι το σπίτι μου!”

Αν και νεαρή στην ηλικία, η Μαριάννα Γουλανδρή έχει αποδείξει ότι γνωρίζει καλά τι θέλουν οι γυναίκες. Η πρόσφατη συλλογή της, Marianna G Exclusive Swimwear 2014, είναι γεμάτη από αναφορές στην Ελλάδα και αποπνέει μια υπέροχη, κοσμοπολίτικη αύρα, στοιχείο που χαρακτηρίζει άλλωστε και την ίδια τη δημιουργό.
Έχοντας κληρονομήσει τα επιχειρηματικά γονίδια δύο ισχυρών οικογενειών, η Μαριάννα Γουλανδρή τόλμησε να κάνει τα πρώτα βήματά της στον χώρο της μόδας σε πολύ νεαρή ηλικία. Έχοντας μεγαλώσει δίπλα σε δύο ξεχωριστές γυναίκες, όπως είναι η μητέρα της, Χριστιάννα Γουλανδρή, και η γιαγιά της, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, δε θα μπορούσε παρά να εμπνευστεί από την κομψότητα αλλά και την προσφορά τους στα κοινά. Έτσι, έχει θέσει τόσο τον εαυτό της όσο και τη δουλειά της στην υπηρεσία του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», προκειμένου να στηρίξει το νέο όραμά του, που δεν είναι άλλο από την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

/

Η τελευταία συλλογή σας εμπνέεται από την Ελλάδα. Κάνατε κάποια σχετική έρευνα πριν σχεδιάσετε τη συγκεκριμένη κολεξιόν;
“Πάντα κάνω εκτεταμένη έρευνα πριν ξεκινήσω την επόμενη συλλογή μου. Αυτή τη σεζόν, με ενδιέφεραν οι Αρχαίοι Έλληνες Θεοί και οι Θεές, ενώ είχα και κάποιες επιρροές από τη Μέση Ανατολή, που είναι εμφανείς στα καφτάνια που έχω σχεδιάσει”.

/

Πώς σας επηρέασε το γεγονός ότι μεγαλώσατε δίπλα σε δυο πολύ όμορφες, δυναμικές και κομψές γυναίκες;
“Ήταν ανέκαθεν για εμένα μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης. Είναι δυο πολύ δυνατές, ανεξάρτητες, δοτικές και γεμάτες αγάπη γυναίκες”.
Διάβασε περισσότερα στο Close up που κυκλοφορεί!

Read More

And More