H. Grant: “Θα βγείτε απ’ την κρίση γιατί αγαπάτε τη χώρα σας, έχετε ντομπροσύνη και αντοχή!”

Στο πλευρό των Ελλήνων στέκεται ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ Hugh Grant αποκαλύπτοντας πως θεωρεί τη χώρα μας δυνατή και τους ανθρώπους της ικανούς να ξεπεράσουν την κρίση.
Ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει λάτρης της Ελλάδας, ετοιμάζεται να προλογίσει μια ελληνική βραδία που θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο και δεν διστάζει να βάλει το πρόσωπό του στα εισιτήρια της εκδήλωσης. Ο λόγος για το λαμπερό event που θα γίνει στο Royal Festival Hall με πρωταγωνίστρια της Ελληνίδα συνθέτρια Αφροδίτη Ραϊκοπούλου και guest star τον Hugh Grant.
Τι είναι αυτό, όμως που έκανε τον ακριβοθώρητο Άγγλο ηθοποιό να συμμετέχει σε μια βραδιά με ελληνικό χαρακτήρα, πέρα από τη φιλική του σχέση με την συνθέτρια; Μα φυσικά η αγάπη του για τη χώρα μας…
Σε δηλώσεις του, μάλιστα, στο “Θέμα People” ανέφερε χαρακτηριστικά: “Εκτιμώ την πλούσια ελληνική ιστορία και την κουλτούρα σας. Έχω επισκεφθεί τη χώρα σας, ευτυχώς για εμένα χωρίς να γίνω αντιληπτός κι έχω ενθουσιαστεί. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να τριγυρνάς στους αρχαίους χώρους. Οι Έλληνες διαθέτετε αγάπη για τον τόπο σας, ντομπροσύνη και αντοχή-τρία στοιχεία που έχουν πάντα τη δύναμη να σας βγάλουν από την κρίση”.

Read More

And More