O Hugh Grant λατρεύει την Ελλάδα και την έκανε θέμα στους Sunday Times

Ο Hugh Grant κατάφερε να κάνει την Ελλάδα θέμα συζήτησης στα βρετανικά μέσα! Με ποιον τρόπο; Συμμετέχοντας στο κοσνέρτο της Ελληνίδας φίλης του Αφροδίτης Ραϊκοπούλου.

Όταν πριν από περίπου ένα μήνα το Λονδίνο γέμισε με αφίσες που έγραφαν πως ο Βρετανός ηθοποιός θα ήταν εκεί για να προλογίσει την βραδιά, οι άνθρωποι των media δεν πίστευαν ότι τελικά θα το κάνει. Ο Hugh φαίνεται πως αγαπάει πολύ την χώρα μας όμως και το απέδειξε όχι μόνο με την παρουσία του στο κονσέρτο αλλά και με τα όσα είπε για αυτή.

“Πρωτόρθα στην Ελλάδα πολύ μικρός. Μόλις είχα τελειώσει το σχολείο, 18 ετών, και είχα πάρει ένα πάμφθηνο εκδρομικό πακέτο. Θυμάμαι ακόμη την τιμή, όσο και εάν σας φαίνεται απίστευτο. Στοίχιζε μόνο 85 λίρες. Με το που πάτησα το πόδι μου στην χώρα σας κατάλαβα ότι αυτόν τον τόπο θα τον λατρέψω, αφού με τους Έλληνες κουβαλάμε την ίδια τρέλα”, περιγράφει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα και την Μαρία Λεμονιά.

Από τότε έχει ξανάρθει πολλές φορές. Πριν από πολλά χρόνια έμενε για μερικούς μήνες στην Πελοπόννησο για τις ανάγκες ενός βρετανικού σήριαλ, έχει επισκεφτεί την Μύκονο, τη Μυτιλήνη και πολλές φορές την Αθήνα.

“Είμαι δηλωμένος φαν της πατρίδας σας”, ξεκαθαρίζει ο Grant. Φυσικά έχει και πολλούς φίλους εδώ με τους οποίους έχει περάσει εκπληκτικές διακοπές αφού η Ελλάδα, σύμφωνα με τον ίδιο, διαθέτει τα ωραιότερα μέρη για ξεκούραση και για γέμισμα μπαταρίας.

Του αρέσει επίσης η ελληνική κουζίνα και ειδικά τα σουβλάκια. Το μόνο πράγμα που σιχαίνεται είναι ο καφές γιατί του πέφτει βαρύς στο στομάχι. “Είστε ένας χαρισματικός λαός με βαθιά ιστορία, κουλτούρα και έναν τρόπο ζωής έξω καρδιά, στα ωραία και στα άσχημα. Εντυπωσιάζομαι που τα καφέ σας είναι μονίμως γεμάτα και που η βραδινή ζωή ξεκινά στις 11 το βράδυ. Είστε σύγχρονοι Ζορμπάδες και ας διανύετε μια δύσκολη περίοδο. Όλοι εμείς οι λάτρεις σας πιστεύουμε ότι περνώντας μέσα από τις συμπληγάδες, θα βγείτε πιο δυνατοί”,υποστηρίζει ο ηθοποιός.

Τέλος, ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επισκεφτεί την Ελλάδα το καλοκαίρι!

Read More

And More