Η Jolie, o Brad και άλλοι star του Hollywood μιλούν για την Ελλάδα! Βίντεο

Ο Brad Pitt, η Angelina Jolie, ο George Clooney,ο Steven Spielberg, ο Gerard Butler, η Sofia Vergara, ο Christopher Plummer, ο Alexander Payne και η Maria Menounos βρέθηκαν στην 69η τελετή για τις “Χρυσές Σφαίρες”.

Στο πέρασμά τους όμως από το κόκκινο χαλί δεν παρέλειψαν να μοιραστούν με το Greek Reporter τις αναμνήσεις τους από τα ταξίδια τους στην χώρα μας αλλά και να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης για την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε!

H Angelina Jolie αναφέρει πως η οικονομική κρίση σε όλο τον κόσμο είναι απίστευτα κακό. “Είμαι πολύ προβληματισμένη”, δηλώνει η ηθοποιός. Η τελευταία ταινία που σκηνοθέτησε και γυρίστηκε στην Βοσνία, σε μία χώρα κοντά στην δική μας μιλάει για καταστάσεις βίας. Η οικονομική κατάρρευση οδηγεί σε πόλεμο υποστηρίζει η Angelina τονίζοντας πως“πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή σε όσα συμβαίνουν”. “Πρέπει να προσέξουμε τις χώρες που αντιμετωπίζουν τόσο δύσκολες καταστάσεις και να δώσουμε όσο περισσότερη στήριξη μπορούμε”, συμπληρώνει.

Ο σύντροφός της Brad Pitt υποστήριξε πως θεωρεί την Ελλάδα ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο. Άλλωστε η επίσκεψή του με την οικογένειά του στην Κρήτη μόνο καλές αναμνήσεις θα μπορούσε να του αφήσει. Όπως επίσης και όλα όσα έμαθε για την χώρα παίζοντας στην ταινία “Τρόια”.

“Έχω επισκεφθεί πολλές φορές την Ελλάδα. Την αγαπώ και πιστεύω ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο”, δήλωσε η Sofia Vergara.

O George Clooney από την άλλη μεριά συνεργάζεται στην τελευταία του ταινία με τον ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη Alexander Payne και μόνο καλά λόγια έχει να πει για τους Έλληνες. Παρά τα όσα ακούγονται ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι σκοπεύει να επισκεφτεί την χώρα σύντομα.

Ο Steven Spielberg από την άλλη μεριά έχει ήδη επισκεφτεί την Ελλάδα. Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν μία από τις πάρα πολλές φορές που έχει έρθει! “Πολλές χώρες στην Ευρώπη είναι ή βγαίνουν από την κρίση και πιστεύω ότι για καθεμιά έρχεται η σειρά να φτάσουν κοντά στην χρεοκοπία και είτε την σώζουν είτε σώζεται από μόνη της. Έχω μεγάλες ελπίδες ότι η Ελλάδα, με την πλούσια ιστορία της, θα τα καταφέρει. Είναι μία χώρα με φυσικοί ομορφιά, έχει υπέροχους ανθρώπους και είμαι πολύ περήφανους που πηγαίνω συχνά”, υποστήριξε ο διάσημος σκηνοθέτης.

O Gerard Butler έχει υποδυθεί τον Λεωνίδα στην ταινία “300” οπότε σίγουρα κάτι έχει να πει για την Ελλάδα! Ο ίδιος τόνισε πως η ταινία αυτή ήταν από τα σπουδαιότερα πράγματα που έχει κάνει στη ζωή του και χωρίς αμφιβολία ένιωσε λίγο Έλληνας κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της.

Ο ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης Alexander Payne τόνισε πως είναι πιστός στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης γιατί στηρίζουν την δουλειά του και αυτό όχι λόγω της καταγωγής του. Η καινούρια του ταινία άνοιξε το Φεστιβάλ και αυτό τον χαροποίησε ιδιαίτερα και ήταν περήφανος που βρέθηκε εκεί σε μία τόση δύσκολη εποχή.

Ο ηθοποιός Christopher Plummer ανήκει στην κατηγορία αυτών που έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα αρκετές φορές και μάλιστα έχει κάνει γυρίσματα για ταινία στον ορεινό οικισμό της Δωδώνης. “Πέρασα υπέροχα, την λάτρεψα την Ελλάδα και μπορώ να πω ότι την ξέρω αρκετά καλά”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, στους ανθώπους που στήριξαν και στηρίζουν την Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μην είναι και η Maria Menounos. Δες το βίντεο με όσα δήλωσαν οι αγαπημένοι σου star:

Read More

And More