18 Έλληνες celebrities φωτογραφίζονται για τον 29ο Μαραθώνιο

2.500 χρόνια μετά τον πρώτο κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας, το μήνυμά του παραμένει ζωντανό: ομόνοια, αλληλεγγύη, αγώνας, πίστη στο σκοπό. Αυτό το μήνυμα θα μεταφέρουν και στις 13 Νοεμβρίου, όπως διαβάσαμε στο περιοδικό ”Down Town”, 20.000 δρομείς από 96 χώρες στον 29ο κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας.

Με αφορμή λοιπόν, αυτό, πολλοί Έλληνες της εγχώριας και διεθνούς showbiz φωτογραφήθηκαν από το φακό του ”Down Town” στο Καλιμάρμαρο. Απόλαυσέ τους…

Βίκυ Χατζή

”Τρέχω για να ξορκίσω το φόβο και τη μιζέρια που μας έχει παραλύσει όλους. Τρέχω γιατί θέλω να φτάσω στο τέρμα, όταν όλοι οι άλλοι μας οδηγούν στο τέλμα. Τρέχω γιατί θέλω να είμαι εκεί μαζί με… 20.000 δρομείς που θα στείλουν το μήνυμα πως αυτή η χώρα είναι ακόμα ζωντανή.”

Άννα Πρέλεβιτς – Gloria Mika – Σωτήρης Κυρανάκος

Ζέτα Δούκα

Φώτης Σεργουλόπουλος

”Έχω παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια το μόνο πράγμα που με συγκινεί είναι οι αθλητές. Το μόνο πράγμα που με κάνει περήφανο για την Ελλάδα είναι ο αθλητισμός. Με συγκινεί ο κλασικός αθλητισμός, γιατί μου δείχνει πως μπορώ να κερδίζω χωρίς να χρειάζεται να σκοτώσω τον αντίπαλό μου…”

Νίκος Αλιάγας

”Αρκετά τρέξαμε πίσω από τον ίσκιο μας, ήρθε η ώρα να τρέξουμε πίσω από την Ιστορία για να γράψουμε την προσωπική μας ιστορία. Η υπέρβαση του Φειδιππίδη ας είναι παράδειγμα και για μας πως μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όριά μας. Αν όχι σε πολιτικό επίπεδο, τουλάχιστον ατομικά για το σύνολο του λαού μας.”

Βίκυ Χατζηβασιλείου

”Σε μια εποχή που όλη η Ελλάδα τρέχει και δεν φτάνει, το να τρέξω μαραθώνιο είναι απλώς προθέρμανση. Ευτυχώς που υπάρχει και το ολυμπιακό ιδεώδες! Τι άλλο μας έμεινε με σύγχρονες αναφορές για να καμαρώνουμς ως Έλληνες;”

Χρήστος Φερεντίνος

”Φέτος είναι μια χρονιά που κάνω καινούργια πράγματα. Ο μαραθώνιος είναι ένα συγκλονιστικό γεγονός από μόνο του, παρόλο που γενικά βαριέμαι το τρέξιμο. Και το λέω εγώ, που τρέχω καθημερινά όπως όλοι. Στις μεγάλες αποστάσεις κουράζομαι και εγκαταλείπω, αλλά τώρα στο μαραθώνιο δεν θα το βάλω κάτω….!!! Είναι πρόκληση κι έχει πολύ ενδιαφέρον για εμένα…”

Μαριέττα Χρουσαλά

”Νιώθω μεγάλη τιμή και χαρά. Στις 13 Νοεμβρίου η UNESCO θα ενώσει όλο τον κόσμο και θα μεταφέρει το μήνυμά της με χιλιάδες αγγελιοφόρους. Ένα τέτοιο μήνυμα θα μεταφέρω κι εγώ.”

Παναγιώτης Μπουγιούρης

”Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και γιατί θα δοκιμάσω τις αντοχές μου αλλά και γιατί θα κάνω κάτι με τους συμπολίτες μου. Σε αυτόν τον αγώνα αλλά και στη ζωή πρέπει να είμαστε μαζί. Το σώμα μας είναι αλληλένδετο με την ψυχή μας.”

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο ”Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More