Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Καίτη Γκρέυ

Δύσκολες στιγμές περνά η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Καίτη Γκρέυ, η οποία πριν λίγες μέρες εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” με εγκεφαλικό.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, την Πέμπτη το πρωί η γνωστή τραγουδίστρια ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν. Αμέσως ζήτησε βοήθεια από την οικιακή βοηθό της, που μένει μόνιμα σπίτι της, και εκείνη με τη σειρά της κάλεσε ασθενοφόρο.
Η ίδια εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και εκεί της έκαναν μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι υπέστη εγκεφαλικό ελαφριάς μορφής και ήδη έχει αρχίσει να ανακτά τις αισθήσεις της. Παρά όμως την όποια επιμονή της στους γιατρούς για εξιτήριο, εκείνοι θέλουν να είναι καθ’ όλα σίγουροι για την πορεία της υγείας της προκειμένου να της επιτρέψουν να επιστρέψει σπίτι της.
Δίπλα της όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται ο γιος της Φίλιππος και λίγοι δικοί της άνθρωποι, κυρίως φίλοι της. Η μεγάλη κυρία του τραγουδιού ζήτησε από τον γιο της να μην ενημερώσει άλλους συγγενείς τους, αφού δεν ήθελε να τους ανησυχήσει. Αλλωστε, το γεγονός και μόνο ότι δεν νοσηλεύτηκε σε εντατική μονάδα του νοσοκομείο ήταν αρκετό για την ίδια να βεβαιωθεί ότι δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

Read More

And More