Αποκλειστικό βίντεο: Ο Γ. Αρναούτογλου τραγουδάει στη νέα του αγαπημένη, Νικόλ!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του και αυτό φαίνεται πλέον ξεκάθαρα! Ο λόγος, εκτός από την δυναμική τηλεοπτική του επιστροφή, δεν είναι άλλος από τον έρωτα. Ο γνωστός παρουσιαστής φαίνεται πως τον έχει βρει ξανά κι αυτή τη φορά στο πρόσωπο της Νικόλ Κοτοβός. Οι δυο τους μάλιστα, δεν κρύβονται και ζουν τρυφερές στιγμές ακόμα και σε δημόσιες εξόδους τους, αδιαφορώντας για αδιάκριτα βλέμματα.

Στα τέλη Νομεβρίου ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον συνέλαβε μαζί της σε γνωστό κατάστημα στην Κηφισιά, να απολαμβάνει το κυριακάτικο καφεδάκι του και την ηλιόλουστη ημέρα. Επίσης, το βράδυ της Τρίτης, τους απαθανατίσαμε καθώς αναχωρούσαν από γνωστό εστιατόριο στα σύνορα Χαλανδρίου – Βριλησσίων.


(H Nικόλ σπάει πιάτα)

Το βράδυ αυτό, οι δυο τους ξεφάντωσαν με την ψυχή τους -ήταν και η ονομαστική εορτή της Νικόλ. Ο Γρηγόρης βρέθηκε εκεί από νωρίς, και μάλιστα στην παρέα του βρίσκονταν η Ράνια Κωστάκη, ο Θανάσης Πάτρας και η σύζυγός του. Λίγη ώρα μετά κατέφθασε και η Νικόλ και τότε το γλέντι άναψε για τα καλά.

Λίγα λεπτά μετά τη μία, κι αφού το ζευγάρι είχε απολαύσει τις ιδιαίτερες λιχουδιές του εστιατορίου, ο παρουσιαστής πήρε το μικρόφωνο κι άρχισε να τραγουδά μεγάλες επιτυχίες, κοιτώντας τη Νικόλ μες στα μάτια. Από τη βραδιά δεν έλειψαν τα -πολλά- τρυφερά τετ α τετ μεταξύ τους, τα φιλιά γεμάτα πάθος, ενώ η Νικόλ άρχισε να σπάει πιάτα όταν ο Γρηγόρης σηκώθηκε να χορέψει.

Δες το αποκλειστικό βίντεο του TLIFE:

Read More

And More