Γωγώ Μαστροκώστα: Τα μυστικά του καλλίγραμμου κορμιού της και οι σέξι εμφανίσεις στη Μύκονο!

Οι διακοπές της Γωγώς Μαστροκώστα είχαν πολύ Κυκλάδες αυτό το καλοκαίρι. Το μεγαλύτερο μέρος τους όμως το πέρασε στην αγαπημένη της Μύκονο όπου είχε την ευκαιρία να περάσει όμορφες στιγμές με τους φίλους της.

Από το καθημερινό της πρόγραμμα φυσικά δεν έλειπαν οι εξορμήσεις στη θάλασσα που κατάφερνε να στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα με το καλλίγραμμο κορμί της!

Η Γωγώ έχει ένα από τα πιο σέξι κορμιά της εγχώριας showbiz και σύμμαχοί της σε αυτό είναι η σωστή διατροφή και η γυμναστική. Είναι από τις γυναίκες που απολαμβάνει το καλό φαγητό και δεν θέλει να στερείται πράγματα για αυτό μεγαλύτερη βαρύτητα δίνει στο δεύτερο κομμάτι.

Γυμνάζεται συστηματικά όλο το χρόνο. TRX, pilates, spinning αλλά και περπάτημα. Στόχος της είναι όχι τόσο να χάσει βάρος αλλά η ενδυνάμωση, η απόκτηση ενέργειας και η καύση του περιττού λίπους. Το καλοκαίρι βέβαια το πρόγραμμα προπόνησης είναι πιο χαλαρό και περιλαμβάνει αρκετό κολύμπι.

Όσον αφορά το κομμάτι της διατροφής, έχοντας ως μεγάλο πλεονέκτημα τον καλό της μεταβολισμό λόγο του ότι είναι πρώην γυμνάστρια, φροντίζει να ακολουθεί πρόγραμμα πλούσιο σε πρωτεΐνες, λαχανικά και φρούτα, αποφεύγοντας υδατάνθρακες και γαλακτοκομικά. Φυσικά, απαραίτητο είναι το πολύ νερό!

Read More

And More