Γωγώ Μαστροκώστα: Ποζάρει με μαγιό και αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της!

Η γυμναστική έχει γίνει η καθημερινή απολαυστική συνήθεια της Γωγώς Μαστροκώστα. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να πηγαίνει για τρέξιμο με την καλή της φίλη Δέσποινα Βανδή ή ακόμα και στις διακοπές να περνά αρκετές ώρες κολυμπώντας. Έτσι άλλωστε διατηρεί τις τέλειες αναλογίες που πάντα τη χαρακτηρίζουν.

Το καλλίγραμμο σώμα της το βλέπουμε ακόμα μία φορά στο περιοδικό ”ΕΓΩ! Weekly” όπου ποζάρει για το εξώφυλλό του με μαγιό. Η Γωγώ αποκάλυψε ακόμα τα μυστικά της άσκησης αλλά και της διατροφής που της έχουν χαρίσει την ανανεωμένη της εξωτερική της εμφάνιση.

Το χειμώνα που μας πέρασε, έπειτα από αρκετό καιρό αθλητικής αδράνειας, η Γωγώ ξεκίνησε ένα τρίπτυχο καθημερινής δίωρης γυμναστικής, με TRX, pilates, spinning αλλά και περπάτημα. Τα συγκεκριμένα προγράμματα θεωρούνται τα καλύτερα τόσο για ενδυνάμωση όσο για την απόκτηση ενέργειας και καύση του περιττού λίπους από τον οργανισμό.

Σε αντίθεση, όμως, με τους προηγούμενους μήνες, το καλοκαίρι της περιλαμβάνει χαλαρή γυμναστική και αρκετό κολύμπι.

Όσο για το τη διατροφή της, η ίδια ακολουθεί ένα προσεκτικό πρόγραμμα, πλούσιο σε πρωτεΐνες, λαχανικά και φρούτα, αποφεύγοντας παράλληλα τους υδατάνθρακες και τα γαλακτοκομικά. Επίσης, φροντίζει να τρώει το βραδινό της γεύμα νωρίς, ενώ 2 λίτρα νερό τη μέρα είναι απαραίτητα για εκείνη.

Read More

And More