Η γυναίκα που τα άφησε όλα κι έκανε πραγματικότητα το όνειρό της – Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Η Julie Fletcher ενσαρκώνει αυτό που πολλοί ονειρεύονται αλλά ελάχιστοι τολμούν. Πριν από 12 χρόνια εγκατέλειψε τη δουλειά της, έφυγε από μια σχέση που παράπαιε και έκανε το όνειρό της πραγματικότητα: άρχισε να φωτογραφίζει την ύπαιθρο της Αυστραλίας. Η δουλειά της είναι το λιγότερο εντυπωσιακή!

Έμενε και εργαζόταν στο Σίδνεϊ. Μέχρι που μια μέρα αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δουλειά, τη σχέση της και την πόλη για να μεταναστεύσει στη νότια Αυστραλία, σε μια πόλη 20 χιλιόμετρα από τον… πολιτισμό. Και για συντροφιά είχε μόνο μια φωτογραφική μηχανή. Αποδείχθηκε πως ήταν αρκετή.

Η Fletcher γεννήθηκε στην Αδελαΐδα, στη Νότια Αυστραλία, αλλά στα 20 μετακόμισε στο Σίδνεϊ για να… βρει την τύχη της! Έπιασε δουλειά σε ένα γραφείο που χειριζόταν υποθέσεις συνταξιοδοτήσεων για να… πληρώνει τους λογαριασμούς και τελικά βάλτωσε.

src=http://images.watchit.gr/?h=759&w=600&src=https://www.newsit.gr/files/Image/2014/07/28/PHOTOS/fletcher10.jpg

Με το χρόνο, η αγάπη της για τη φωτογραφία δεν υποχώρησε. Όταν έφτασε στα 30 κάτι άλλαξε μέσα της. Και αποφάσισε να εγκαταλείψει τα πάντα για το όνειρο. Τώρα, μετά από ένα ταξίδι 12 ετών, δεν έχει μετανιώσει για το παραμικρό. Ούτε για τις δυσκολίες του να είναι φωτογράφος τοπίων στην Αυστραλία, μια δουλειά που πολλές φορές απαιτεί να κατασκηνώνει σε απομακρυσμένα μέρη, ολομόναχη.

Αλλά η δουλειά της την ανταμείβει, όπως και όσους θαυμάζουν τις φωτογραφίες της…

/

Απόλαυσε περισσότερες στο Newsit

Read More

And More