Επίθεση με στόχο τον πρίγκιπα Harry στο Αφγανιστάν

Επίθεση με στόχο να πλήξουν την στρατιωτική βάση αλλά και τον ίδιο τον γόνο της βασιλικής οικογένειας, πρίγκιπα Harry εξαπέλυσαν το βράδι της Παρασκευής Taliban αντάρτες στο Αφγανιστάν. Σύμφωνα με πληροφορίες αξιωματούχου της ισλαμικής οργάνωσης βασική τους επιδίωξη ήταν να πλησιάσουν τον πρίγκιπα και να πάρουν εκδίκηση για το βλάσφημο φιλμ με τον Μωάμεθ.

“Επιτεθήκαμε στην βάση αυτή επειδή βρίσκεται εκεί ο πρίγκιπας Harry και έτσι μπορούμε να δείξουμε τον θυμό μας”, ανέφερε τελεφωνικά ο Qari Youssef Ahmadi εκπρόσωπος της εκτρεμιστικής ισλαμικής οργάνωσης. Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα δύο Αμερικανοί πεζοναύτες να πέσουν νεκροί και αρκετοί να τραυματιστούν…

Φαίνεται πως ο πρίγκιπας Harry τα πηγαίνει πολύ καλύτερα με το μπιλιάρδο, τις πισίνες και τα κορίτσια, αφού η παρουσία του στις τάξεις του βρετανικού στρατού στο Αφγανιστάν μόνο πονοκέφαλο μπορεί να προκαλέσει στην Εθνική Άμυνα της Μεγάλης Βρετανίας. Ο μικρότερος της οικογένειας του Backinham κατέφτασε στο σημείο πριν από μερικές ημέρες με σκοπό να πιλοτάρει κάποιο από τα ελικόπτερα Apatchi, πολεμικά αεροσκάφη που θεωρούνται από τα πιο θανατηφόρα κατά τη διάρκεια συρράξεων. Οι Ταλιμπάν από την άλλη δήλωσαν από την πρώτη στιγμή πως θα προσπαθήσουν να βρουν τον πρίγκιπα όσο εκείςνο βρίσκεται στο Αφγανιστάν.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως ο Harry ήταν κλειδαμπαρωμένος σε άλλο σημείο της βάσης, αρκετά μίλια μακριά από το σημείο όπου εξερράγησαν οι βόμβες κατά την επίθεση. Εκείνος που σίγουρα δεν διακινδύνευσε τη ζωή του ήταν ο γαλαζοαίματος νεαρός. Δεν μπορούμε φυσικά να πούμε και το ίδιο για τους Αμερικανούς – κοινούς θνητούς – πεζοναύτες που έχασαν τη ζωή τους.

Read More

And More