Anne Hathaway: Μήπως είναι έγκυος; Η φωτογραφία που την πρόδωσε!

Σαρώνει τα βραβεία για τη συμμετοχή της στην ταινία “Οι Άθλιοι” και μετά το γάμο της, μάλλον φαίνεται πως ήρθε η ώρα για να γίνει μανούλα. Και αυτή η φωτογραφία φαίνεται πως πρόδωσε το ότι η Anne Hathaway ετοιμάζεται για τον πιο γλυκό της ρόλο και έκανε τις φήμες να οργιάσουν!

/

Η πανέμορφη Anne Hathaway περπατά αγκαζέ με τον σύζυγό της Adam Sulman στο Μπέβερλι Χιλς φορώντας φαρδύ φόρεμα και έχοντας περασμένο στο χέρι της κάτι που μοιάζει με περιβραχιόνιο, ακριβώς στο σημείο που κάνουμε εξέταση αίματος!

/

Μήπως η Anne κρύβει το σημάδι από τη βελόνα απ’ όπου της πήραν αίμα προκειμένου να επιβεβαιωθεί η εγκυμοσύνη της; Και γιατί φορούσε τόσο φαρδύ φόρεμα; Μήπως κρύβει τα πρώτα εμφανή σημάδια εγκυμοσύνης;

/

Η Hathaway διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της συλλέγοντας βραβεία! “Αυτό τον καιρό δεν κάνω τίποτα, παίζω με το σκύλο μου!” δήλωσε πρόσφατα αφήνοντας να εννοηθεί ότι το timing είναι ιδανικό για να μπει στη ζωή της ένα παιδί. Άλλωστε το έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να κάνει παιδιά.

/

Μετά την επαγγελματική καταξίωση και την αναγνώριση τόσο από τους συναδέλφους της όσο και από το κοινό, τον ευτυχισμένο γάμο της, η Hathaway είναι έτοιμη να γίνει και μητέρα. Μήπως τελικά είναι έγκυος;

Read More

And More