O Σ. Ρουβάς κάνει «Like» στην Heineken Καντάδα και κάνει αφιέρωση στους fans του!

Βγαίνει στη σκηνή και επικρατεί πανικός. Κορίτσια λιποθυμάνε, γυναίκες φωνάζουν, κοπέλες σκαρφαλώνουν για να “κλέψουν” μια αγκαλιά, ένα άγγιμα. Το όνομά του έχει πια συγκεκριμένο τρόπο να το προφέρεις. Τον εφηύραν οι γνωστές Ρουβίτσες. Ο Σάκης είναι …ο Σάκης και όλες θα θέλαμε να μας γράψει και να μας τραγουδήσει μια …καντάδα! Σήμερα λοιπόν στις 21:00 η ώρα το βράδυ έχεις ραντεβού με τον Σάκη Ρουβά!!! Ω, ναι… H Heineken σου κάνει το καλύτερο δώρο για απόψε.

O Σάκης Ρουβάς, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, κάνει «Like» στην εφαρμογή της Heineken Καντάδα στο Facebook και αφιερώνει στους fans του μία μοναδική Καντάδα. Εσύ θα λείπεις;

Συντονιστείτε όλοι στις 9 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 στο Youtube Heineken Channel (youtube.com/Heineken) για να απολαύσετε την ανατρεπτική ερμηνεία του Σάκη Ρουβά!

Η Heineken, μέσα από τη νέα της εφαρμογή Heineken Καντάδα, κατάφερε να δημιουργήσει τον πιο fun τρόπο να ζητήσει κάποιος ραντεβού συνθέτοντας τη δική του προσωπική καντάδα στο www.facebook.com/heineken.

Εμπνευσμένη από την πολύ επιτυχημένη διεθνή διαφημιστική ταινία «The Date» όπου απολαύσαμε ένα απόλυτα πρωτότυπο και θρυλικό ραντεβού μεταξύ ενός ζευγαριού, η Heineken εγκαινίασε παγκοσμίως μέσα από τη σελίδα της στο facebook ένα νέο, έξυπνο και πάνω απ’ όλα χιουμοριστικό τρόπο για να του / της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού, τη Heineken Καντάδα (Serenade).

Οι νέες «διαδικτυακές καντάδες» προκάλεσαν την ενθουσιώδη ανταπόκριση του κοινού. Ανάμεσα στους fans της ενέργειας που δημιούργησαν μια καντάδα στα μέτρα τους και ο κορυφαίος Έλληνας Star… Σάκης Ρουβάς!

“Μόνο η αγάπη” μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, μας αφιερώνει ο Σάκης Ρουβάς.

Συντονιστείτε στις 9 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 στο Youtube Heineken Channel (youtube.com/Heineken) για να ακούσετε την καντάδα και να τον απολαύσετε σε μία ερμηνεία – έκπληξη!

Εσύ δεν έφτιαξες ακόμη τη δικιά σου Heineken Καντάδα (Serenade); Μπες τώρα στην σελίδα της Heineken στο facebook, www.facebook.com/heineken , δημιούργησε μια καντάδα ειδικά για τον αγαπημένο / η σου και άσε την μπάντα της Heineken να την τραγουδήσει!

Aς δημιουργήσουμε όσες περισσότερες καντάδες μπορούμε για να δείξουμε ότι οι Έλληνες είμαστε πράγματι ο πιο ερωτικός λαός ανάμεσα σε όλους τους υπόλοιπους που θα επιχειρήσουν να μας συναγωνιστούν στις καντάδες!

Μείνετε συντονισμένοι στον κόσμο της Heineken!

www.facebook.com/Heineken

Read More

And More