Τραγωδία στον ΑΝΤ1. Έχασε τη μάχη με τη ζωή τεχνικός

Η μοίρα έδειξε απόψε το βράδυ το χειρότερό της πρόσωπο για έναν νεαρό άνθρωπο, ο οποίος πάλευε να κρατηθεί στη ζωή μετά από ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Στο νοσοκομείο μετέβη μετά τις 22:00 το βράδυ η μητέρα του άτυχου τεχνικού, όπου βρισκόταν πλήθος εργαζομένων του ΑΝΤ1 και οι εικόνες ήταν σπαρακτικές με την μητέρα του παιδιού να θρηνεί τον χαμό του.

Όλα ξεκίνησαν επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στα Μελίσσια όπου το κινητό συνεργείο του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να καλύψει ζωντανά το γεγονός της επίθεσης στον ειδικό εφέτη ανακριτή κ. Μπαλτά και να μεταδοθεί ζωντανά η εικόνα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Οι τεχνικοί του Link σήκωσαν την κεραία από το μικρό φορτηγό του καναλιού για να μεταδοθεί ζωντανά η εικόνα. Η κεραία όμως δυστυχώς ακούμπησε στις γραμμές της ΔΕΗ που είναι υψηλής τάσεως, με αποτέλεσμα ο νεαρός να υποστεί ισχυρότατο ηλεκτρικό σοκ και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο στο Αμαλία Φλέμινγκ.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστές και ένα ασθενοφόρο αλλά δεν μπόρεσαν να απεγκλωβίσουν τον νεαρό, καθώς υπήρχε κίνδυνος και δικής τους ηλεκτροπληξίας. Η ΔΕΗ έσπευσε στο σημείο και διέκοψε την ηλεκτροδότηση και έτσι το ΕΚΑΒ μετέφερε τον τεχνικό του καναλιού στο νοσοκομείο.

Το συνεργείο του ΑΝΤ1 είχε μεταβεί στο σημείο προκειμένου να καλύψουν την είδηση πως περίπου 40 νεαροί αναρχικοί έκαναν καταδρομική επίθεση στο σπίτι του ειδικού εφέτη ανακριτή Κωνσταντίνου Μπαλτά ο οποίος είναι ειδικός εφέτης ανακριτής αρμόδιος για το θέμα της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Δες το video από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη:

Συνεχής ενημέρωση στο Newsit

Read More

And More