Α. Ηλιάδη – Κ. Μηλιωτάκης: Ποια θα είναι η μεγάλη έκπληξη στον γάμο τους;

Είναι γνωστό ότι η Αγγελική Ηλιαδή και ο αγαπημένος της Κώστας Μηλιωτάκης θέλουν να παντρευτούν αλλά και να κάνουν παιδάκι, καθώς το έχουν δηλώσει και οι δύο. Από την πρώτη στιγμή που ήταν μαζί σαν ζευγάρι, δεν θέλησαν να κρύψουν την σχέση τους, ούτε και να αρνηθούν ότι θα καταλήξουν σε γάμο. Μάλιστα η γνωστή τραγουδίστρια πρόσφατα αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ότι ο γάμος τους πρόκειται να γίνει το καλοκαίρι του 2012.

Ο Κώστας Μηλιωτάκης δεν έχει κάνει ακόμα την επίσημη πρόταση στην αγαπημένη του, όπως αποκάλυψε στο περιοδικό “People” στενή φίλη του ζευγαριού: “Ο Κώστας σχεδιάζει να κάνει σύντομα την επίσημη πρόταση γάμου στην Αγγελική, γιατί μέχρι τώρα αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη, αν και έχουν συζητήσει και καταλήξει στην επιθυμία τους. Δεν αποκλείεται αυτό να γίνει και μέσα στις γιορτές που έρχονται. Και θέλουν να τη ζήσουν αυτή την στιγμή γιατί και οι δυο τους είναι πολύ ρομαντικοί ως άνθρωποι. Δεν έχουν ξεκινήσει καμία προετοιμασία προς το παρόν και δεν έχουν καταλήξει στην ακριβή ημερομηνία του γάμου τους, παρά τα όσα έχουν γραφτεί.”
Όσον αφορά τον γάμο τους, θέλουν και οι δύο να είναι λιτός: “Θέλουν ο γάμος τους που θα είναι θρησκευτικός και όχι πολιτικός να είναι λιτός. Θα γίνει στην Αθήνα και από τις πρώτες τους συζητήσεις λένε ότι προφανώς θα επιλέξουν κάποιο κτήμα στο οποίο θα υπάρχει εκκλησάκι. Δεν θέλουν οι καλεσμένοι να ξεπερνούν τα 400 με 500 άτομα και επιθυμούν ισορροπία όσον αφορά την κάλυψη του γάμου τους από τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους φωτογράφους. Θα μοιραστούν τις απόλυτα ιδιωτικές στιγμές της τελετής μόνο με τους καλεσμένους τους, αλλά σαφώς και θα ποζάρουν και θα μιλήσουν στους δημοσιογράφους.”

Η μεγάλη έκπληξη στον γάμο τους θα είναι….
“Πριν από λίγες μέρες ο Κώστας Μηλιωτάκης σε μια συνάντηση που είχε με τον Ναταλία Γερμανού, με την οποία είχε μια πολύχρονη φιλία, συζήτησαν ώστε οι δυο τους να συνεργαστούν και να γράψουν το τραγούδι τους γάμου, αυτό που θα χορέψει εκείνος με την Αγγελική αφού θα έχουν γίνει επίσημα σύζυγοι. Τους στίχους της Ναταλίας θα ντύσει μουσικά ο μέλλοντας γαμπρός και προφανώς θα το τραγουδήσει η Αγγελική.” αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον τους στο περιοδικό.

Read More

And More