Philip Seymour Hoffman: Βγήκε το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατό του

Από υπερβολική χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών προήλθε ο θάνατος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Philip Seymour Hoffman, σύμφωνα με το επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα που δόθηκε στη δημοσιότητα.
“Το συμπέρασμά μας είναι ότι η αιτία του θανάτου ήταν μια τυχαία υπερδοσολογία ναρκωτικών” ανέφερε η Τζούλια Μπόλσερ, εκπρόσωπος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Νέας Υόρκης στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστής υπηρεσίας για το θάνατο του ηθοποιού ευθύνονται, η ηρωίνη, η κοκαΐνη, οι αμφεταμίνες και άλλες ναρκωτικές ουσίες. Ο Hoffman βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη στις 2 Φεβρουαρίου με μια σύριγγα καρφωμένη στο αριστερό του χέρι. Η αστυνομία που ερεύνησε το διαμέρισμα του ηθοποιού βρήκε σχεδόν 70 μικρές σακούλες με μία λευκή ουσία, που θεωρείται ότι είναι ηρωίνη.
Ο Philip Seymour Hoffman, ο οποίος κέρδισε το Όσκαρ πρώτου αντρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Καπότε το 2006, πάλευε για χρόνια με τον εθισμό του στα ναρκωτικά, ενώ είχε εισαχθεί και σε κλινική αποτοξίνωσης στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ όταν διαπίστωσε ότι το πρόβλημά του έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, στα μέσα Μαΐου, και γι’ αυτό απουσίαζε από το Φεστιβάλ των Καννών όπου αναμενόταν να παρουσιάσει την ταινία “Catching Fire”.

Read More

And More