Ανύπαντρη η νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας – Ποια είναι η σύντροφος του Mr Hollande;

Τη θέση της Carla Bruni φαίνεται πως παίρνει στο Προεδρικό Μέγαρο στα Ηλύσια Πεδία η σύντροφός του νέου Προέδρου της Γαλλίας. Ο λόγος για την 47χρονη Valerie Trierweiler που βρίσκεται στο πλευρό Mr Hollande και είναι η πρώτη ανύπαντρη “Πρώτη Κυρία” της Γαλλίας!
Από το λαμπερό supermodel με την αγάπη στα parties και τις κοινωνικές εκδηλώσεις, ο τίτλος της “Πρώτης” Κυρίας” περνά στην δυο φορές χωρισμένη μητέρα και σύντροφο του νέου Προέδρου Francois Hollande.

Η 47χρονη Valerie ασχολείται με το πολιτικό ρεπορτάζ και είχε γνωριστεί με τον σύντροφό της στις εκλογές του 1988. Το 2006, όμως, λίγο μετά το χωρισμό του με την Ségolène Royal με την οποία και έχει τέσσερα παιδιά. Ανάμεσα στον Hollande και την Trierweiler ξεκίνησε μια τρυφερή σχέση, η οποία παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετά χρόνια. Τον Οκτώβρη του 2010 ο γνωστός πολιτικός ανακοίνωσε δημόσια τη σχέση τους.

Ωστόσο, οι δυο τους δεν έχουν παντρευτεί και όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα και η Valerie ο γάμος δεν ήταν στα σχέδια του ζευγαριού, αν και δημιουργούνται ερωτήματα για το αν ο λαός της Γαλλίας θα αποδεχτεί τη σχέση τους ή ο Πρόεδρος της Γαλλίας θα αναγκαστεί να κάνει το μεγάλο βήμα και να παντρευτεί με την σύντροφό του.

Η νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας είναι μια πολύ δυναμική προσωπικότητα που είχε πάρει το παρατσούκλι “Rottweiler”, όταν χαστούκισε έναν συνάδελφό της από το περιοδικό “Paris Match”, ο οποίος είχε κάνει ένα σεξιστικό σχόλιο.

Παρά την έντονη προσωπικότητά της, όμως, η Valerie φαίνεται πως θέλει να κρατήσει χαμηλό προφίλ και να έχει μια διακριτική παρουσία στο πλευρό του συντρόφου της. “Θα είμαι απλώς σε αυτούς που τον συνοδεύουν. Θα τιμήσω το πρωτόκολλο, αλλά θα προσπαθήσω να βρω τη δική μου θέση. Το να γίνω Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δεν ήταν όνειρό μου και φοβάμαι μην χάσω την ελευθερία μου”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πριν τις εκλογές.

Read More

And More