Η κόρη της Jessica Alba, Honor έχει ραντεβού…

H μικρή Honor Marie φόρεσε τα πολύχρωμα ρούχα της και ετοιμάστηκε. Το πρώτο κοριτσάκι της Jessica Alba μεγάλωσε και έχει ραντεβού… μην πάει ο νους σου πουθενά περίεργα. Απλά ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την μικρή κούκλα να βγαίνει από το αμάξι της μαμάς της, έτοιμη για παιχνίδι. Ναι, το ραντεβού φυσικά ήταν με άλλα παιδάκια για να διασκεδάσουν όπως μόνο οι μικροί μπόμπιρες ξέρουν. Παίζοντας…

Η πρωταγωνίστρια του Fantastic 4 έχει αποκτήσει μια υπέροχη οικογένεια και απολαμβάνει κάθε της στιγμή. Εκτός φυσικά από την Honor, η Jessica έφερε στον κόσμο πριν από λίγο καιρό και την Haven. Τη δεύτερη κόρη της. Πώς τα προλαβαίνει όλα; Όπως λέει στο περιοδικό Forbes “η ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και τη μητρότητα είναι μια δουλειά πάντα σε εξέλιξη. Προσπαθώ να βρίσκω αρκετό και δημιουργικό χρόνο. Για παράδειγμα όταν βρίσκομαι στο γύρισμα παίρνω τα κορίτσια μαζί μου και τρώμε μεσημεριανό μαζί” αναφέρει.

Άλλωστε η Jessica είναι πολύ καλή στο να οργανώνει και να διευκολύνει τη ζωή, όχι μόνο για εκείνη, αλλά και για άλλες μαμάδες. “Έφτιαξα έναν χώρο, κάτι σαν “παιδική γωνιά” όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να φέρνουν τα παιδιά τους να παίζουν, όσο εκείνοι δουλεύουν” αναφέρει. Άλλωστε όπως εξηγεί και το περιοδικό Forbes η Jessica είναι ο ιδρυτής του οργανισμούς The Honest Company που έχει ως στόχο να βοηθά μητέρες και παιδάκια στο ξεκίνημα της ζωής τους.

Και ιδού η απόδειξη πως η Jessica πάντα βρίσκει χρόνο. Αυτή η φωτογραφία είναι από το halloween πάρτι της Gwen Stefani. Η Jessica ντύθηκε για άλλη μια φορά (ήταν μία από τους 4 φανταστικούς) super heroes και μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη τους έκαναν τους “Απίθανους”

Read More

And More