Η 20χρονη κόρη της W. Houston, παντρεύτηκε τον άντρα που μεγάλωσαν μαζί σαν αδέρφια!

Να ζήσουν! Η 20χρονη κόρη της Whitney Houston Bobbi Kristina Brown, αποκάλυψε στο twitter ότι παντρεύτηκε τον 24χρονο αρραβωνιαστικό της Nick Gordon.

Δυο χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της διάσημης μητέρας της, η Bobbi Kristina, χαμογελάει ξανά και είναι ευτυχισμένη! Η 20χρονη ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα στο twitter αψηφώντας τα σχόλια για τον γάμο αφού ο Nick Gordon είναι το παιδί που είχε υιοθετήσει ανεπίσημα η τραγουδίστρια και ζούσε μαζί με αυτήν και την κόρη της τα τελευταία 10 χρόνια πριν πεθάνει.

Υπήρξαν πολλά δημοσιέυματα για τη σχέση της Whitney με τον Gordon και σύμφωνα με πληροφορίες η τραγουδίστρια τον είχε πάρει μαζί της και τον μεγάλωνε μαζί με την κόρη της γιατί η μητέρα του δεν μπορούσε να τον μεγαλώσει μόνη της. Στη διαθήκη της δεν του άφησε κανένα περιουσιακό στοιχείο. Άφησε τα πάντα στην μονάκριβη κόρη της.

Η σχέση του Nick και τη Βοbbie Kristina πέρασε από πολλές φάσεις, χωρισμούς και επανασυδέσεις μέχρι που πρόσφατα αρραβωνιάστηκαν και πριν λίγες μέρες, παντρεύτηκαν!

Η Kristina έδειξε με καμάρι το διαμαντένιο της δαχτυλίδι, δώρο του άντρας της!

Ο Gordon μάλιστα έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ότι πρόσθεσε για το γάμο δυο σειρές διαμάντια στο δαχτυλίδι της αγαπημένης του!


Φωτογραφία από κοινή έξοδο τους

Read More

And More