O Παναγιώτης Τσακαλάκος είναι μεγάλος νικητής του Greek Idol!

Με πολύ μουσική, ξεχωριστές ερμηνείες και πολλές εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε το τελευταίο live του Greek Idol. Η Μαλού Κυριακοπούλου και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος αναμετρήθηκαν για την πρώτη θέση με τον Παναγιώτη να νικάει και να γίνεται το φετινό Greek Idol.

Ο Παναγιώτης σαστισμένος αλλά ευτυχισμένος από τη νίκη του ζήτησε απο το κοινό ένα θερμό χειροκρότημα για τη Μαλού!

Η οικοδέσποινα της βραδιάς Ρούλα Κορομηλά εμφανίστηκε αρχικά στη σκηνή πιο εντυπωσιακή από ποτέ και υποδέχθηκε στο πλατό τα μέλη της επιτροπής Έλλη Κοκκίνου, Πέτρο Κωστόπουλο και Κώστα Καπετανίδη, αλλά και τους δυο διαγωνιζόμενους, που τραγούδησαν μαζί.

Στο live βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος, ο Αντώνης Βαρδής, που τραγούδησε ντουέτο με τους δυο διαγωνιζόμενους, ο Γιάννης Βαρδής, το συγκρότημα Μέλισσες και η Βαλάντω Τρύφωνος, νικήτρια του Greek Idol I, που ερμήνευσε το νέο της κομμάτι.
Συγκεκριμένα, στο διαγωνιστικό μέρος τα παιδιά τραγούδησαν πρώτα ένα από τα παλαιότερα τραγούδια που έχουν πει στο Greek Idol και για το οποίο απέσπασαν καλές κριτικές. Η Μαλού είπε το “Je veux” και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, το “Fucking perfect”.
Στο δεύτερο μέρος οι δυο τους τραγούδησαν ντουέτο με τον Αντώνη Βαρδή, ενώ στο τέλος και ο καθένας τους τραγούδησε με τον δικό του τρόπο ένα καινούριο τραγούδι που έχει γραφτεί για τον νικητή του “Greek Idol” και είχε τίτλο “Πολύ μου πάει”.
Από το live δεν έλειψαν οι αστείες ατάκες, τα πειράγματα, αλλά και τα έξυπνα σχόλια της κριτικής επιτροπής.

Read More

And More