Α. Ηλιάδη: “O σύντροφός μου θα πάρει πρώτα την έγκριση του γιου μου”

Η Αγγελική Ηλιάδη, που φέτος ξεσηκώνει την νυχτερίνη Αθήνα μαζί με τον Σάκη Ρουβά, μίλησε στην εφημερίδα “Real Life” για τον έρωτα και την αδυνάμια που έχει στον γιο της ενώ αφηνεί ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός γάμου!

Θα ζητούσες από τον Αϊ- Βασίλη έναν μεγάλο έρωτα;
Εχω ζήσει μεγάλους έρωτες. Τώρα γι΄αυτά τα Χριστούγεννα δεν δεν θέλω.Το να συμβεί έχει να κάνει με το πόσο ανοιχτός είσαι κι εμένα τώρα το μυαλό μου είναι αλλλού, έχω βάλει άλλες προτεραιότητες. Επίσης, υπάρχουν στιγμές που θέλουμε να απολαύσουμε την ελευθερία μας.

Δεν είσαι τόσο ρομαντική ώστε να πιστεύεις στο για πάντα μαζί;
Είμαι ρομαντική, δίνομαι στις σχέσεις, αλλά είμαι και ρεαλίστρια. Μου αρέσει, όμως, να βλέπω την πραγματικότητα.

Σκέφτεσαι τον γάμο;
Η έννοια του γάμου είναι να πας στην εκκλησία και πάρεις την ευχή του Θεού. Πιστεύω πάρα πολύ και έχω ανάγκη την παρουσία του Θεού στη ζωή μου. Αν στο μέλλον προκύψει μια σχέση που θα πάει προς τα εκεί, έχει καλώς. Από μικρή ήθελα να κάνω οικογένεια. Αν ο Θεούλης θέλει να μου στείλει άλλο ένα παιδάκι, ναι, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Νομίζω ότι όλα όσα μας συμβαίνουν γίνονται για συγκεκριμένους λόγους.

Δηλαδή θέλεις δεύτερο παιδί;

Σαφώς και θέλω. Για να είμαι ειλικρινής, έχω τρέλα με τα αγόρια, τους έχω αδυναμία.

Τι επιλέγεις ανάμεσα στον έρωτα και την αγάπη;

Ο έρωτας είναι λίγο πιο ρηχό συναίσθημα -αν μπορείς να βάλεις τα συναισθήματα σε κατηγορίες. Όσο πιο πολύ είσαι με κάποιον, τον αγαπάς, είναι ο άνθρωπος σου, δένεσαι, ό,τι είναι δικό του είναι και δικό σου. Έτσι το έχω στο μυαλό μου.

Έχεις φτάσει στα άκρα μετά από ένα χωρισμό;
Είμαι λίγο περίεργη σ΄αυτό. Ακόμα κι αν είμαι σε σχέση, μου άρεσει να ακούω καψούρικα τραγούδια, να ζω λίγο τον πόνο, να τρέχω λίγο στο παρελθόν. Πάντως ότι ζω το ζω έντονα.

Ο σύντροφος σου θα πάρει πρώτα την έγκριση του γιού σου;

Σαφώς, Εννοείται. Κι αυτό δεν είναι εύκολο. Τα παιδιά είναι απίστευτοι δέκτες. Πρώτα απ΄ όλα είναι το παιδί και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Πως φαίνεται στον Μπαμπίνο η διάσημη μαμά του;

Μέχρι πέρυσι δεν είχε συνηδειτοποιήσει το επάγγελμα μου. Τώρα τελευταία του αρέσει, έχει φάει κόλλημα και θέλει να του μαθαίνω τα τραγούδια του Σάκη. Γράφει τους στίχους και κάθεται όλη μέρα και τραγουδάει. Τον γνώρισε και από κοντά. “Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχω τη μαμά μου, την πιο όμορφη τραγουδίστρια,” μου πεταξε κάποια στιγμή.

Read More

And More