Α. Ηλιάδη: Σέξι εμφάνιση σε βραδινή της έξοδο!

Πιο εντυπωσιακή και ανανεωμένη από ποτέ εμφανίστηκε χθες το βράδυ στην A’ Πλαζ Βούλας η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή ερμηνεύτρια άφησε για λίγο στο σπίτι τον μικρό Μπαμπίνο της και βρέθηκε στην πρώτη συναυλία της φετινής περιοδείας του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Φορώντας ένα αέρινο παντελόνι στα χρώματα του καλοκαιριού και ένα λευκό τοπ που άφηνε να φανούν οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί της, η Αγγελική εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με το ξεχωριστό της στυλ.
Ιδιαίτερα χαρούμενη και ευδιάθετη η Αγγελική φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της όσα ακούγονταν για σύννεφα στη σχέση της με τον Κώστα Μηλιωτάκη. Παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν λίγο πριν το γάμο, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί πριν από λίγες μέρες στο πάρτυ γενεθλίων του γιου της, διαψεύδοντας τις φήμες που τους ήθελαν να μην έχουν καλές σχέσεις.

/

Το σίγουρο, πάντως είναι πως η γνωστή ερμηνεύτρια είναι σε μια πολύ ήρεμη περίοδο της ζωής της και μετά από ένα αρκετά κουραστικό χειμώνα και πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις έχει βρει λίγο καιρό να ξεκουραστεί και να οργανώσει τις διακοπές της με τον μικρό της μπόμπιρα.

Read More

And More