Α.Ηλιάδη – Σ. Γκέντσογλου: Παντρεύονται το καλοκαίρι!

Μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της Αγγελικής Ηλιάδη, έρχεται κι εκείνη του γάμου! Του πολιτικού γάμου για την ακρίβεια, που αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι, πριν έρθει στον κόσμο το παιδί του ζευγαριού.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα της RealLife και του περιοδικού People, Αγγελική Ηλιάδη και Σάββας Γκέντσογλου ετοιμάζονται πολύ σύντομα να ενώσουν τις ζωές τους ενώ μετά το πολιτικό γάμο και τη γέννηση του μωρού τους, αναμένεται να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες και για θρησκευτικό γάμο. Η τραγουδίστρια άλλωστε, φοράει εδώ και καιρό στο χέρι της, το μονόπετρο που της έδωσε ο σύντροφός της, όταν της έκανε την πρόταση γάμου.

Όπως διαβάζουμε στην RealLife, ο γάμος πιθανότατα να γίνει τον Ιούνιο, καθώς τότε ο ποδοσφαιριστής δε θα έχει υποχρεώσεις για την ομάδα του στην Ιταλία. Οι δυο τους, σκέφτονται να κάνουν το γάμο σε δημαρχείο των Νοτίων προαστίων, με λίγους καλεσμένους και με μάρτυρες ένα φιλικό ζευγάρι.

Το ζευγάρι δε φαίνεται να πτοείται από τις αντιδράσεις του οικογενειακού περιβάλλοντος αλλά και το σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας, με αποκορύφωμα τις δηλώσεις της μητέρας Γκέντσογλου, που επικεντρώθηκαν στη διαφορά ηλικίας δεκατριών ετών που χωρίζει το ζευγάρι και στο μικρό χρονικό διάστημα που είναι μαζί.

Η μητέρα του ποδοσφαιριστή, φαίνεται ότι δεν είναι η μόνη που αντιδρά…

Σύμφωνα με τo People και η μητέρα της Αγγελικής Ηλιάδη είναι προβληματισμένη με τα όσα συμβαίνουν. Με το γεγονός δηλαδή, ότι η κόρη της, περιμένει παιδί από έναν άνδρα που είναι αρκετά χρόνια μικρότερός της και τον οποίο γνωρίζει λίγους μήνες…

Όπως και να ‘χει, η απόφαση είναι του ζευγαριού κι εκείνο φαίνεται, ότι έχει διαλέξει ποιο δρόμο θα ακολουθήσει.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

To love story και ο ερχομός του μωρού

Η απάντηση της Αγγελικής και του Σάββα στα σχόλια που ακολούθησαν

Read More

And More