Α. Ηλιάδη: Είναι 5 μηνών έγκυος και περιμένει αγοράκι!

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η Αγγελική Ηλιάδη που περιμένει το δεύτερο μωράκι της, μαζί με τον σύντροφό της Σάββα Γκέντσογλου. Η γνωστή ερμηνεύτρια βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγοράκι σύμφωνα με δημοσίευμα του “Hello!”.


Τρυφερό φιλί με τον σύντροφό της Σάββα Γκέντζογλου

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες περί εγκυμοσύνης φούντωναν και η ίδια η Αγγελική άφηνε να εννοηθεί μέσα από τις φωτογραφίες της στο Instagram πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της, χωρίς να το ανακοινώνει επίσημα. Η πρόσφατη φωτογραφία της, όμως με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα ήταν αυτή που διάλυσε όλες τις αμφιβολίες μας.


Με φουσκωμένη κοιλίτσα στο ταξίδι της

Τώρα η Αγγελική – που πολλές φορές είχε δηλώσει πως ήθελε δεύτερο παιδάκι, για να έχει αδελφάκι ο Μπαμπίνος της- είναι στα καλύτερά της και σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του “Hello!” μάλιστα, η Αγγελική περιμένει το δεύτερο αγοράκι της και έχει πάρει μέχρι στιγμής 7 κιλά. Η ίδια μάλιστα, πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη, έχει αρχίσει ήδη να δέχεται τις ευχές των φίλων της για το ευτυχές γεγονός.

Δες τι της έγραψε στο Instagram ο φίλος της Γ. Μιχαλόπουλος:

Read More

And More