Α. Ηλιάδη: Το ανανεωμένο στυλ και οι προετοιμασίες του γάμου!

Ο Μάριος Κυπριώτης και ο Μιχάλης Τσούκας είναι το αχτύπητο στιλιστικό δίδυμο που ευθύνεται για την αλλαγή στην εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη. “Ο χρόνος ήταν κατάλληλος για να περάσει σε μία νέα φάση εξελίσσοντας το στιλ της. Βγάλαμε την εικόνα μιας μοντέρνας γυναίκας, που είναι κομψή και σέξι”, δηλώνουν στην εφημερίδα Espresso, μιλώντας για το ανανεωμένο στυλ της τραγουδίστριας.

H συνεργασία τους με την Αγγελική ξεκίνησε στο σετ μιας φωτογράφησης για εβδομαδιαίο περιοδικό. Η τραγουδίστρια είναι ένας άνθρωπος που ενθουσιάζεται με τις νέες ιδέες και δίνει ευκαιρίες σε νέες συνεργασίες.

Όσον αφορά νέο look της Αγγελικής, πώς προέκυψε; “Η Αγγελική ήταν ανέκαθεν μια γυναίκα η οποία πρόσεχε το στιλ και την εμφάνισή της. Είναι επίσης fashion conscious και μπορεί να ξεχωρίσει το νέο και το ανατρεπτικό. Δεν χρειάστηκε να της πούμε κάτι ιδιαίτερο”, αναφέρουν οι δύο στυλίστες.

Ο χρόνος ήταν κατάλληλος για να περάσει σε μία νέα φάση εξελίσσσοντας το στιλ της. Εξάλλου, μια γυναίκα με σώμα σαν της Αγγελικής έχει πολλές επιλογές. Πέρα από αυτό, η πρωταρχική σκέψη μας ήταν να βγάλουμε προς τα έξω την εικόνα μιας νέας, μοντέρνας γυναίκας, η οποία είναι κομψή αλλά και σέξι! Συζητάμε πάντα με τον Στέφανο Βασιλάκη και τον Δημήτρη Δημητρούλη, που επιμελούνται το χτένισμα και το μακιγιάζ της αντίστοιχα, έτσι ώστε να δημιουργούμε ένα ενιαίο look”, συνεχίζουν.

Ο Μάριος και ο Μιχάλης μίλησαν ακόμα και για την εικόνα της Αγγελικής στον επικείμενο γάμο της με τον Κώστα Μηλιωτάκη. “Το νυφικό θα σχεδιάσει ο Βρεττός Βρεττάκος, αλλά πραγματικά είναι κάτι που δεν την αγχώνει ιδιαίτερα”, εξηγούν.

Εκείνη την ημέρα η Αγγελική θέλει να είναι χαλαρή και να περάσει καλά με τους πιο κοντινούς της ανθρώπους. Εξάλλου, όπως είπαμε, η σιλουέτα της μας δίνει μεγάλη ελευθερία και επιλογή σχεδίων. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι κάτι απλό. Το less is more είναι κάτι στο οποίο πιστεύουμε απόλυτα!”καταλήγουν.

Read More

And More