Η. Μαυρομάτη: Η κόρη της Λ. Καφαντάρη, που μοιάζει καταπληκτικά στη μητέρα της μιλάει για τη ζωή της και το θέατρο!

Είναι νέα, όμορφη, ταλαντούχα και αν την προσέξεις λίγο καλύτερα σίγουρα θα βρεις πάρα πολλές ομοιότητες με την μητέρα της Λίλα Καφαντάρη.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη μίλησε στην εφημερίδα το “Πρώτο Θέμα” για την μητέρα της, το θέατρο αλλά και την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας. Η νεαρή ηθοποιός μπορεί να είναι ακόμη πολύ νέα στη δουλειά που επέλεξε να κάνει, παρόλα αυτά, οι δηλώσεις της αλλά και η υπόσταση της αποδεικνύουν ένα καλλιεργημένο και ώριμο κορίτσι.

Μιλώντας για την μητέρα της αποκάλυψε πως είναι από τους πρώτουςπου πηγαίνουν να την δουν στο θέατρο και φεύγει πάντα ενθουσιασμένη. Η ίδια, μάλιστα, εξομολογήθηκε πως δεν ξέρει με σιγουριά αν αυτό συμβαίνει γιατί είναι πολύ καλή στον ρόλο που υποδύεται ή απλά η Λίλα Καφαντάρη ως κλασική μαμά δεν είναι αντικειμενική. Παρ’ όλα αυτά ξεκαθάρισε πως αναγνωρίζει ότι το να είσαι καλλιτέχνης είναι πολύ δύσκολο να συνδυαστεί με την οικογένεια και οι γονείς της έκαναν πολλές θυσίες ώστε να μην λείψουν από δίπλα της.

Πώς νιώθει, όμως, που η μητέρα της βρίσκεται στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας;

“Με την μητέρα μου έχουμε πολιτικές διαφωνίες όχι τόσο σε επίπεδο ριζικό, όσο σε επίπεδο αντίληψης κάποιων πραγμάτων. Διαφωνούμε, αλλά δεν τσακωνόμαστε, συζητάμε. Παρακολουθώ άλλωστε στενά τα πολιτικά πράγματα που συμβαίνουν στην πατρίδα μας και έχω τις απόψεις μου”.

Στο τέλος δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την θεατρική παράσταση στην οποία παίζει στο πλευρό της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και να πει πως είναι νιώθει πολύ τυχερή που για δεύτερη φορά βρίσκεται μαζί της. Ενώ, για τη γυμνή σκηνή της στο θέατρο ανέφερε: “Όταν εντάσσεται το γυμνό στο ρόλο και έχεις εμπιστοσύνη στον σκηνοθέτη ότι το αποτέλεσμα θα έχει αισθητική και δεν θα είναι χυδαίο, το επιχειρείς. Έκανα τη σκηνή χωρίς τύψεις και ενοχές”.

Read More

And More