Ηλίας Κρασσάς: Οριστικό τέλος στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του!

Την υπόσχεσή του να μην ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά όσον αφορά στη διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Λίλα Μπάρλα, κράτησε ο Ηλίας Κρασσάς. Μετά τον πανικό που προκλήθηκε, τη μήνυση και τα ασφαλιστικά μέτρα, ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά λύνει με εξωδικαστικό συμβιβασμό τις διαφορές του με την πρώην. (δες εδώ τι είχε συμβεί)
Βλέπεις σε λίγο καιρό αναμένεται να γίνει πατέρας για τρίτη φορά (έχει ήδη δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο) και να αποκτήσει μια όμορφη κορούλα, καρπό του έρωτά του με την γνωστή επιχειρηματία και πρώην μοντέλο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της Espresso, ο Mr Fresh έκανε συμβιβασμό και έλυσε το θέμα με τη διατροφή των παιδιών του εκτός δικαστηρίων. Έτσι, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, όπου θα εκδικαζόταν η υπόθεση της μήνυσης της Λίλας Μπάρλα, δεν παρέστη η πλευρά της μηνύτριας και ο Ηλίας Κρασσάς εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο που ενημέρωσε πως οι δυο πλευρές τα βρήκαν. Μάλιστα, υπέγραψαν και νέο συμφωνητικό για τη διατροφή των παιδιών.

Και κάπως έτσι για χάρη των παιδιών του και της ετοιμόγεννης Βίκυς του, ο γνωστός επιχειρηματίας φρόντισε να επαναφέρει τις ισορροπίες και να γυρίσει σελίδα στη ζωή του, αφήνοντας τις εντάσεις στο παρελθόν…

Read More

And More