Ηλίας Ψινάκης – Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Συνάντηση κορυφής για τον Δήμο Μαραθώνα! Video

Μια παγκόσμια καμπάνια για την προώθηση του Μαραθώνα οργανώνει ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης και επιστράτευσε την καλή του φίλη και καταξιωμένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη για μια φωτογράφιση με… έντονο άρωμα Ελλάδας.
“Έχουμε σκοπό να κάνουμε μια παγκόσμια καμπάνια για το Μαραθώνα, με τη φλόγα, ένα πακέτο σε χώρες που γίνεται μαραθώνιος. Η Άλκηστις, μάλιστα, το έχει ξανακάνει αυτό. Μαζί με την Νάνα Μούσχουρη, είναι οι μόνες που τραγουδούν σε όλες γλώσσες. Έχει ποιότητα και ξέρεις ότι μόνο αυτήν μπορείς να επιλέξεις”, δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης στους δημοσιογράφους.
Η φωτογράφηση έγινε την Τετάρτη κοντά στο άγαλμα του Μιλτιάδη, στον τύμβο του Μαραθώνα, έξω από τον αρχαιολογικό χώρο. Και φυσικά ο Ηλίας Ψινάκης είχε ενεργό ρόλο, αφού ανέλαβε να γίνει ο βοηθός φωτογράφου.
Όσο για την γνωστή τραγουδίστρια και την απόφασή της να συμμετάσχει στην καμπάνια, εκείνη ανέφερε: “Νιώθω υπερήφανη όταν έρχεται μια πρόταση που έχει σχέση με την Ελλάδα και θέλω να μεταφέρω τη γλώσσα μας σε όλα τα σημεία του κόσμου. Έτσι είπα “ναι” μέσα από την καρδιά μου”.
Δες το video:

Read More

And More