Το παράπονο της κόρης της Έλενας Ναθαναήλ!

Η Ίνκα Τσαγκάρη μίλησε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” για το αν θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική, για το αν έχει λειτουργήσει υπέρ ή κατά της επίθετο της μητέρας της Έλενα Ναθαναήλ, αλλά και για τα “λόγια με το κουτάλι” που έχει φάει μετά τον θάνατο της μητέρας της…

Η μοναχοκόρη της Έλενας Ναθαναήλ δεν γνωρίζει ακόμα αν θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική: “Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πω αν θα ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα. Όλα αυτά τα χρόνια ουσιαστικά δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση ώστε να παίξω κάπου. Από 19 ετών και μέχρι πριν από 1 χρόνο δούλευα στην τηλεόραση στο κομμάτι της οργάνωσης και της παραγωγής. Δεν μπορείς να πεις λοιπόν ότι λέγομαι ηθοποιός επειδή συμμετέχω σε αυτή την κωμική σειρά.”

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το επίθετο της μητέρας της, κάποιες φορές λειτούργησε υπέρ της και κάποιες φορές κατά της: “Κάποιες φορές λειτουργεί υπέρ, όπως για παράδειγμα να κλείσω ένα επαγγελματικό ραντεβού και κάποιες κατά μου, όπως τώρα που εδώ και 1 χρόνο είμαι άνεργη καθώς ήμουν στην ΕΡΤ με σύμβαση. Έχω κάνει τηλέφωνα για να βρω δουλειά ακόμη και σε ανθρώπους που ήταν φίλοι με την Έλενα Ναθαναήλ ή τουλάχιστον έτσι έλεγαν και το αποτέλεσμα ξέρεις ποιο ήταν; Όσο πήραν εσένα τηλέφωνο άλλο τόσο πήραν και μένα.”

Τέλος η Ίνκα μίλησε με παράπονο για τις υποσχέσεις που δεν τελικά δεν τηρήθηκαν: “Από τότε που έφυγε η μητέρα μου, μόνο λόγια με το κουτάλι τρώω. Έχω φουσκώσει πια και δεν θέλω άλλο.”

Read More

And More