Αυλαία με διάσημες παρουσίες για τον Σ. Ρουβά στο Ηρώδειο! Φωτογραφίες

Την τελευταία υπόκλιση μπροστά στο κοινό που γέμισε και χθες το Ηρώδειο έκαναν ο “Θεός Διόνυσος” (Σάκης Ρουβάς) και οι Βάκχες. Το TLIFE βρέθηκε στην τελευταία παράσταση στο Ηρώδειο και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τους επώνυμους που έδωσαν το “παρών”.

Ανάμεσά τους ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος, η Δήμητρα Ματσούκα, η Έμυ Λιβανίου, η Βίκυ Κουλιανού, ο Χρύσανθος Πανάς, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Εύα Νάθενα και πολλοί άλλοι.

Οι συντελεστές της παράστασης
Στην παράσταση συμμετέχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες με εμπειρία και γνώση στο αρχαίο δράμα: η Ρούλα Πατεράκη, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο Γιάννης Καρατζογιάννης, η Γιώτα Βέη στο παραδοσιακό τραγούδι, αλλά και οι νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί Μαρία Κίτσου (βραβείο Μελίνα Μερκούρη 2012) και ο Δημήτρης Πασσάς (αριστούχος Εθνικού Θεάτρου).

Η μουσική του Γιώργου Πούλιου είναι ζωντανή με τη συμμετοχή και τη συνεργασία του Μιχάλη Αφολαγιάν, μουσικού και ηθοποιού, ο οποίος διδάσκει αφρικανική μουσική. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Εύας Νάθενα και οι χορογραφίες της Δάφνης Ασημακοπούλου.

Οι “Βάκχες” πραγματοποίησαν 50 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν την πανελλαδική τους περιοδεία που ολοκληρώνεται με τις τελευταίες μοναδικές παραστάσεις στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Δες φωτογραφίες:

Λάκης Λαζόπουλος, Σάκης Ρουβάς, Δήμητρα Ματσούκα, Δημήτρης Λιγνάδης, Εύα Νάθενα

Δήμητρα Ματσούκα

Βίκυ Κουλιανιού

Λάκης Λαζόπουλος

Έμυ Λιβανίου

Λάκης Λαζόπουλος, Δημήτρης Λιγνάδης, Δήμητρα Ματσούκα

Γιώργος Θεοφάνους

Σάκης Ρουβάς, Δημήτρης Λιγνάδης

Ο Σάκης… Θεός Διόνυσος

Σάκης Ρουβάς, Δήμητρα Ματσούκα

Λάκης Λαζόπουλος, Σάκης Ρουβάς, Δήμητρα Ματσούκα, Δημήτρης Λιγνάδης

Read More

And More