Ιωάννα Λίλη: Μιλάει για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού κι αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν έκανε δίαιτα!

Η Ιωάννα Λίλη έχει αποσυρθεί από το μόντελινγκ αλλά διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της, ενώ δεν έχει χάσει καθόλου την αίσθηση της πασαρέλας. Το αποδεικνύει στην τελευταία της φωτογράφιση όπου ποζάρει με τα σέξι μαγιό της και δύσκολα πιστεύει κανείς ότι έχει περάσει δύο εγκυμοσύνες.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOYNINOS/03-06/iwannalili.jpg

Η ίδια δεν διστάζει μάλιστα να παραδεχτεί ότι θα ήθελε ένα ακόμα παιδί. “Ένα τρίτο παιδί είναι πάντα καλοδεχούμενο. Αυτά τα πράγματα δεν τα προβλέπεις, τα στέλνει ο Θεός. Τα παιδιά είναι μόνο ευλογία”, δηλώνει στο περιοδικό και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOYNINOS/03-06/iwannalili1.jpg

“Ποτέ δεν έκανα δίαιτα. Πάντα, όμως, πρόσεχα τα γεύματά μου και δεν έκανα υπερβολές. Η μοναδική στιγμή που υπέβαλα τον εαυτό μου σε δίαιτα ήταν η περίοδος μετά τη γέννηση του Ιωάννη, κι αυτό για να χάσω πέντε κιλά τα οποία δεν απέβαλε εύκολα ο οργανισμός μου”, εκμυστηρεύεται.

Και συνεχίζει: “Σήμερα ζυγίζω 54 κιλά και νιώθω μια χαρά. Μου αρέσει και η γυμναστική. Γυμνάζομαι τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάνοντας ασκήσεις Pilates,TRX αλλά και aerial yoga, που εκτός του ότι με βοηθούν να κρατιέμαι σε φόρμα, μου ανεβάζουν πολύ την ψυχολογία”

Διάβασε περισσότερα στο Hello! που κυκλοφορεί

Read More

And More