Τ. Σωτηροπούλου: H Eλληνίδα που θα γίνει κορίτσι του J. Bond, μιλά στο TLIFE!

Την Τόνια Σωτηροπούλου τη γνωρίσαμε πριν λίγο καιρό όταν είχε βρεθεί σε ανώτερη θέση από την Angelina Jolie σε λίστα του IMDB. Η ίδια μιλά ξανά στο TLIFE, αυτή τη φορά όμως, για την καλύτερη μέχρι τώρα, επαγγελματική της εμπειρία.

Η ίδια κατάφερε να κερδίσει έναν ρόλο στη νέα ταινία του James Bond, στο πλευρό του Daniel Graig. Χτες η ίδια έγραψε γεμάτη χαρά στη σελίδα της: “Αγαπημένοι μου φίλοι, επίσημα ανακοινώνω ότι πήρα έναν ρόλο στη νέα ταινία του James Bond. Toυρκία σου έρχομαι! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη. Αυτή είναι επίσημα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!

Η Τόνια μίλησε για τα συναισθήματά της στο TLIFE. Ξεκίνησαν τα γυρίσματα; Τα δικά σου πότε ξεκινούν; “Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον Οκτώβριο . Εγώ ουσιαστικά έχω ένα μικρό ρόλο , τρεις σκηνές. Θα παίξω την ερωμένη του. Τα δικά μου γυρίσματα ξεκινάνε 22 Απριλίου και θα κρατήσουν 5 ημέρες. Θα γίνουν στην Τουρκία! “

Ποιος είναι ο ρόλος σου; “Κάνω την ερωμένη του James Bond (Daniel Graig) η οποία κατά κάποιον τρόπο τον φυγαδεύει όταν όλοι τον θεωρούν νεκρό. Είναι μικρός ο ρόλος. Δυο-τρεις σκηνές… Δεν ξέρω πόσο ακριβώς θα βγει.”

Θα γυριστεί μεγάλο μέρος της ταινίας στην Τουρκία; “Ναι, θα γυριστεί μεγάλο μέρος εκεί. Πέντε ημέρες είναι τα δικά μου γυρίσματα και μετά θα συνεχίσουν στην Κωνσταντινούπολη. Έχουν γίνει γυρίσματα στην Κίνα, εδώ στο Λονδίνο και στην Τουρκία.”

Πώς αισθάνεσαι; “Πρόκειται για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου, μέχρι στιγμής! Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή κι ευλογημένη, ουσιαστικά όμως! Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που συνέβη αυτό, για την οικογένειά μου και για τους φίλους μου που πιστεύουν σε μένα και στηρίζουν την προσπάθεια που κάνω… Θα κάνω ό,τι καλύτερο! Είμαι πάρα πολύ περήφανη γιατί κατά κάποιο τρόπο ίσως είναι κάτι που θα διαφημίσει την Ελλάδα και χαίρομαι γι’αυτό. Απ’όσο γνωρίζω τουλάχιστον σε κάποιο άλλο Bond δεν έχει παίξει κάποιος Έλληνας.”



Πώς είναι ο Daniel Graig από κοντά
; “Μια χαρά! Είναι αστείος Από το ελάχιστο που τον γνώρισα είναι ευχάριστος, πολύ ευγενικός και καθόλου ψώνιο! Δεν τον ξέρω καλά ακόμη…”

Πέρασες απο casting που συμμετείχαν πολλά κορίτσια; “Υπήρχαν αρκετές συμμετοχές, ναι. Αρχικά εγώ είχα περάσει από casting για τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Αύγουστο και τελικά αυτό δεν έγινε. Πήραν την Bérénice Marlohe, μία εκπληκτική ηθοποιό από τη Γαλλία. Τότε μου είχε πει η casting director πως όταν θα έβρισκαν κάποιο ρόλο τον οποίο θα μπορούσα να κάνω, γιατί τους άρεσα αρκετά, θα με ειδοποιούσαν. Οπότε την Παρασκευή είχα οντισιόν για αυτόν τον ρόλο και χθες ήρθαν με πήραν, πήγαμε στο studio που γυρίζεται ο Bond, γνώρισα τον σκηνοθέτη, μιλήσαμε για τη σκηνή και μου είπε ότι πήρα τον ρόλο!”

Η Γαλλίδα Bérénice Marlohe με τον Daniel Graig

Tην ταινία “Skyfall” θα απολαύσουμε στις οθόνες μας στις 9 Νοεμβρίου!

Read More

And More