Έκανε πλαστική και πρόσθεσε τρίτο στήθος!

Η γυναίκα με το ψευδώνυμο Jasmine Tridevil πλήρωσε 20,000 δολάρια για να προσθέσει ένα ακόμη στήθος. Η νεαρή Jasmine ανάρτησε φωτογραφίες της στο facebook δείχνοντας την καινούρια της αισθητική επέμβαση.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της χρειάστηκε να έρθει σε επαφή με παραπάνω απο 60 γιατρούς για να βρει αυτόν που δέχθηκε να της προσθέσει το τρίτο στήθος. Η ίδια δήλωσε: “Ήταν πραγματικά δύσκολο να βρεθεί κάποιος γιατρός γιατί η εγχείρηση αυτή αποτελεί σπάσιμο του ηθικού κώδικα.”

/

Ο λόγος που ήθελε να κάνει αυτή την εξωπραγματική επέμβαση είναι πως βαρέθηκε πλεόν να βγαίνει ραντεβού με τους άντρες και με αυτή την επέμβαση θα έμοιαζε αηδιαστική αποθώντας τους, παρόλο που η ίδια νιώθει όμορφα με αυτήν την εμφάνιση.

/

Ακόμα δήλωσε πως για να γίνει αυτή η επέμβαση και να δεχθεί ο πλαστικός να την χειρουργήσει υπέγραψε συμφωνητικό πως δεν θα αποκαλύψει ποτέ το όνομα του δημιουργώντας του έτσι πρόβλημα. Η οικογένεια της πάντως μόνο χαρούμενη δεν είναι αφού σταμάτησαν να της μιλάνε. Η 21χρονη έκανε οικονομία δυο χρόνια για να μαζέψει τα χρήματα και το όνειρο της είναι να γίνει διάσημη.

Read More

And More