Ben Affleck – Jennifer Garner: Χωρίζουν τελικά μετά από 10 χρόνια γάμου! Η επίσημη ανακοίνωσή τους

Είναι τελικά επίσημο! Μετά από 10 χρόνια γάμου (τη Δευτέρα είχαν την επέτειό τους), επισκέψεις σε σύμβουλο και πολλή προσπάθεια -να κρατήσουν τον έρωτά τους ζωντανό- ο Ben Affleck και η Jennifer Garner χωρίζουν.
Το ζευγάρι που έχει μαζί 3 παιδιά, την 9χρονη Violet, την 6χρονη Seraphina και των μόλις τριών χρόνων Samuel τραβά τελικά χωριστούς δρόμους…

src=/files/Image/NEWS/2015/IOULIOS/01-07/affleck2.jpg

Η επίσημη ανακοίνωσή τους αναφέρει: “Μετά από πολλή σκέψη και προσεκτική εξέταση, πήραμε την δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο! Προχωράμε, συνεχίζοντας να τρέφουμε αισθήματα αγάπης και φιλίας ο ένας προς τον άλλον, καθώς και την δέσμευση ότι θα μεγαλώνουμε μαζί τα παιδιά μας, των οποίων την ιδιωτικότητα σας καλούμε να σεβαστείτε αυτές τις δύσκολες ώρες! Αυτό θα είναι και το μόνο σχόλιο που πρόκειται να κάνουμε γι’ αυτό το προσωπικό οικογενειακό ζήτημα”.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOULIOS/01-07/affleck3.jpg

Τo τελευταίο διάστημα, οι φήμες για χωρισμό τους είχαν αρχίσει να φουντώνουν και λίγο πολύ όλοι ήμασταν προετοιμασμένοι για το τι θα ακολουθήσει. Ο άλλοτε ρομαντικός Ben Affleck εμφανιζόταν όλο και πιο απόμακρος, ενώ η Jennifer Garner ήταν συχνά σκυθρωπή. Δεν δίσταζαν, μάλιστα, να τσακώνονται ακόμη και μες στη μέση του δρόμου.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOULIOS/01-07/affleck4.jpg

Οφείλουμε, πάντως, να αναγνωρίσουμε, ότι ο τελευταίο διάστημα προσπάθησαν να σώσουν το γάμο τους. Έκαναν οικογενειακές εξόδους με τα παιδιά, για να διαφυλάξουν και την οικογενειακή ισορροπία, αλλά πήγαν και σε σύμβουλο γάμου.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOULIOS/01-07/affleck5.jpg

Δεν τα κατάφεραν όμως, και πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός, εντόπισε ένα φορτηγό μετακόμισης έξω από το σπίτι τους στο Pacific Palisades, της Καλιφόρνια, ενισχύοντας της φήμες πως έρχεται ο χωρισμός.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOULIOS/01-07/affleck6.jpg

Read More

And More