Jennifer Lopez: Μιλάει για το διαζύγιο της με τον Μarc Anthony και για το πόσο δυνατή παρέμεινε για τα παιδιά της

Έχουν περάσει δύο χρόνια μετά το διαζύγιο της με τον Marc Anthony, η Jennifer Lopez όμως πιστεύει ότι βγήκε πιο δυνατή μέσα από αυτή την εμπειρία. Η 44χρονη μίλησε ανοιχτά για το τέλος του γάμου της που διήρκησε επτά χρόνια σε μια συνέντευξη στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Glamour της Βρετανίας, λέγοντας: Τότε ο πόνος ήταν πάρα πολύ μεγάλος, δεν ήθελα όμως αυτό που συνέβη να με καταστρέψει.

Ήθελα να με βοηθήσει να εξελιχθώ προς το καλύτερο. Δεν ήθελα απλά να επιβιώσω, ήθελα να βγω πιο συνατή από όσο ήμουν πριν . Χρειάστηκε πολλή προσπάθεια για να το καταφέρω αυτό.Η κριτής του American Idol είπε πως ήθελε να παραμείνει δυνατή για τα δίδυμα της, Max και Emme , που γίννται έξι χρόνων αυτό τον μήνα.

Η J.Lo είπε στο Glamour : « Αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που μου συνέβη ποτέ , λόγω των παιδιών. “Όταν είσαι απλά ένα κορίτσι και σου συμβάινει κάτι τέτοιο, το ξεπερνάς πολύ πιο εύκολα. Όταν όμως είσαι υπεύθυνη για δύο άλλους ανθρώπους, για τη ζωή και τη συναισθηματική τους κατάσταση αυτό είναι πραγματικά σοβαρό θέμα. Αναρωτιέσαι συνεχώς: Κάνω το σωστό πράγμα τώρα ;”

Ευτυχώς, εκείνη και ο 45χρονος Marc, είναι πλέον φίλοι, και η ίδια παραδέχτηκε ότι αγαπά ακόμα τον τραγουδιστή – ηθοποιό και παραγωγό, ως τον πατέρας των παιδιών της αλλά και ως φίλο. Ο Marc ήταν ο τρίτος σύζυγος της μετά από τον Ojani Noa και τον Cris Judd. Τα τελευταία δύο χρόνια, η J.Lo είναι σε σχέση με έναν άνδρα 18 χρόνια μικρότερο της, τον χορογράφο Casper Smart, 26 ετών και όπως δηλώνει την κάνει πολύ ευτυχισμένη.

Read More

And More