Τζένη Μπαλατσινού: Συνεχίζει τις διακοπές ως single παρέα με τις φίλες της!

Αποστάσεις από όλους και από όλα φαίνεται πως θέλει να πάρει η Τζένη Μπαλατσινού, χαλαρώνοντας με αγαπημένα της πρόσωπα στην Πάτμο. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μια ήσυχη παραλία, την Πέτρα στην περιοχή Γροίκο του νησιού μαζί με τη Νίκη Ξάνθου και την επιχειρηματία του νησιού Άννυ Καλογιάννη.

Όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα, είναι ίσως η πρώτη φορά μετά από χρόνια που η Τζένη χαλαρώνει μόνη της χωρίς τα παιδιά και τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ενδεικτικό σύμφωνα με το δημοσίευμα της αλλαγής της είναι και το γεγονός πως επέλεξε την πιο ερημική παραλία του νησιού για να κάνει το μπάνιο της και να πιει τις μπίρες με την παρέα της.

/

Άλλες χρονιές θα τη συναντούσε κανείς, μαζί με τον πρώην πια σύζυγό της, στον Κάμπο παραλία πεδίο μάχης για celebritιes και παπαράτσι όπως γράφει η αρθρογράφος χαρακτηριστικά.

/

Μετά την παραλία οι τρεις φίλες ανέβηκαν στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία για τον εσπερινό, ενώ το βράδυ η ίδια παρέα θα κατέβει στη Χώρα του νησιού. Μάλιστα, σύμφωνα με το άρθρο του Θέματος, η Τζένη Μπαλατσινού συνάντησε λίγες μέρες αργότερα και τον κουμπάρο της Νίκο Χατζηνικολάου, με τον οποίο δείπνησαν μαζί.

H Πάτμος μέσα από το instagram της ίδιας…
Ο τρόπος με τον οποίο επιδρά το φυσικό κάλλος του νησιού στην ψυχολογία της, φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανεβάζει η Τζένη στο instagram. Μαγευτικά τοπία, απολαυστικά δειλινά και πανέμορφα καταγάλανα νερά. Δες τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις…

Read More

And More