Η JLO έγινε έξαλλη με εξώφυλλο περιοδικού που την δείχνει… γερασμένη! Τι λέει ο manager της!

Πολύ πρόσφατα η Jennifer Lopez φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού People στο οποίο μίλησε για τον χωρισμό της με τον Marc Anthony αλλά και την σχέση της με τον κατά πολλά χρόνια νεότερό της χορευτή. Ωστόσο, με την κυκλοφορία του περιοδικού άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες ότι η JLO έγινε έξαλλη με το εξώφυλλο του περιοδικού που την δείχνει αρκετά μεγαλύτερη από όσο είναι, ενώ δεν έχει καμία σχέση με την τελευταία της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε για τις Χρυσές Σφαίρες.

Η JLO στην τελετή των Golden Globes…

… Και στο εξώφυλλο του περιοδικού People.

Απαντώντας στις φήμες ο manager της JLO, Benny Medina δηλωσε πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα: “Κοιτάξτε τις φωτογραφίες και διαβάστε την συνέντευξη. Δουλέψαμε εντατικά με τους υπεύθυνους του περιοδικού People και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το εξώφυλλο και όχι μόνο”. Εν τω μεταξύ, ο υπεύθυνος του περιοδικού People δήλωσε ότι οι σχέσεις του περιοδικού με την JLO και την ομάδα της παραμένουν άψογες!

Όσον αφορά την συνέντευξη, η Jennifer Lopez παραδέχτηκε πως κάποιες ώρες είναι πολύ ανασφαλής για την σχέση της με τον 25χρονο χορευτή της, Casper Smart. Χαρακτηριστικά δήλωσε στο περιοδικό: “Γιατί δεν πας να βρεις ένα κορίτσι της ηλικίας σου; Τι θέλεις από μένα; Σκέφτομαι ότι σε μερικά χρόνια εγώ θα είμαι έτσι κι εκείνος έτσι… Υπάρχουν πολλά πράγματα που με προβληματίζουν”.

Πάντως, οι δυο τους είναι αχώριστοι και φαίνονται πολύ ερωτευμένοι παρά την διαφορά ηλικίας για την οποία ανησυχεί η λατίνα star!

Read More

And More