Johnny Depp – Amber Heard: Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο τους το επόμενο Σαββατοκύριακο!

Η ώρα έφτασε! Ο Johnny Depp και η αρραβωνιαστικιά του Amber Heard παντρεύονται το επόμενο Σαββατοκύριακο στο ιδιωτικό νησί του ηθοποιού στις Μπαχάμες. “Θα είναι μια πραγματικά λιτή τελετή” είπε μια πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού.

/

O Depp από το 2004 έχει στην ιδιοκτησία του μια έκταση 45 στρεμμάτων στις Μπαχάμες που περιλαμβάνει 6 παραλίες στις οποίες έχει δώσει τα ονόματα των παιδιών του -Lily Rose και Jack, της πρώην γυναίκας του Paradis αλλά και ιδαλμάτων του όπως ο Marlo Brando και ο Hunter S. Thompson.

/

Ο 51χρονος star και η 28χρονη ηθοποιός αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2014, μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης, αμέσως μετά το χωρισμό εκείνου από την μέχρι τότε σύζυγό του Vanessa Paradis. Το ζευγάρι γιόρτασε τον επερχόμενο γάμο του με ένα πάρτι αρραβώνων στο Λος Άντζελες μαζί με διάσημους φίλους όπως ο Marilyn Manson η Mandy Moore, και ο Steven Tyler.

/

Toν προηγούμενο μήνα κυκλοφόρησαν φήμες περί χωρισμού για το ζευγάρι, γρήγορα όμως διαψεύστηκαν μετά από δημόσια εμφάνισή τους στην οποία έδειχναν πολύ ερωτευμένοι.

Σύμφωνα με την New York Post που ήταν η πρώτη που δημοσίευσε την είδηση, το ζευγάρι θα φιλοξενήσει τους καλεσμένους του για το Σαββατοκύριακο του γάμου, σε ένα γιοτ.

Read More

And More