Tραγικό τέλος για 28χρονο ηθοποιό και πρώην συντρόφο της Katy Perry!

Ο γνωστός για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Sons of Anarchy», ηθοποιός Johnny Lewis, βρέθηκε νεκρός στη γειτονιά του. Μάλιστα θεψρείται ύποπτος και για τον φόνο της 81χρονης σπιτονοικοκυράς του.

Το πρωί της Τετάρτης, η αστυνομία του Λος Άντζελες απάντησε σε κλήση για ανησυχητικές κραυγές μιας γυναίκας στη γειτονιά του Los Feliz και λίγο αργότερα βρήκε την Catherine Davis νεκρή στο σπίτι της. Τις πληροφορίες έδωσε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Cleon Joseph. Επίσης δήλωσε ότι ο Johnny Lewis, που είχε αποφυλακιστεί πέντε ημέρες νωρίτερα, βρέθηκε νεκρός στον δρόμο μπροστά από το σπίτι της Davis.

Ο Johnny στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με την τραγουδίστρια Katy Perry.
/

Ο 28χρονος άνδρας σκαρφάλωσε στη σκεπή, για να βρεθεί, λίγο αργότερα, στο κενό, τραυματισμένος στο έδαφος, όπου και πέθανε. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εάν ο ηθοποιός απλώς έπεσε ή πήδηξε επίτηδες από τη σκεπή θέλοντας να τερματίσει τη ζωή του.

Η παάλογη συμπεριφορά του ηθοποιού λέγεται πως οφείλεται στις ναρκωτικές ουσίες. Ήταν γνωστή άλλωστε στο κύκλο των συναδέλφων του η εξάρτησή του στα ναρκωτικά και οι συχνές επισκέψεις τους σε κέντρα απεξάρτησης.

Read More

And More