Brad Pitt – Angelina Jolie: Τελικά παντρεύονται;

Την μεγάλη απόφαση να παντρευτούν φαίνεται πως έχουν πάρει τελικά ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, μετά από έξι χρόνια σχέσης και την απόκτηση έξι παιδιών. Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που τα δημοσιεύματα τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, το ζευγάρι μάλλον έχει σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου για χάρη των παιδιών του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “Us Weekly”, οι δυο τους σχεδιάζουν να παντρευτούν μέσα στους επόμενους μήνες. Η γαμήλια τελετή είναι πιθανόν να γίνει στην ανακαινισμένη κατοικία τους Chateau Miraval στην περιοχή Correns της Γαλλίας. Ο γνωστός ηθοποιός όμως, δεν θέλει έναν ακριβό γάμο, όπως αυτόν που είχε κάνει με πρώην σύζυγό του Jennifer Aniston το 2000. “Ο γάμος τους θα είναι οικείος και ανεπίσημος”, αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή του περιοδικού.
Οι δυο τους είχαν αναφέρει πολλές φορές ότι δεν σκοπεύουν να παντρευτούν αν δεν νομιμοποιηθούν οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως για εκείνους το πιο σημαντικό είναι η ισότητα και ο σεβασμός στην ιδιαιτερότητα του κάθε ανθρώπου. Η πίεση των παιδιών τους, όμως που τους ρωτούν συνεχώς πότε θα παντρευτούν φαίνεται πως στάθηκε ικανή για να τους αλλάξει γνώμη.
“Τα παιδιά ρωτάνε πότε θα παντρευτούμε. Γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό γι’ αυτά” είχε δηλώσει ο Brad Pitt στην εφημερίδα USA Today.

Read More

And More