Η A. Jolie επιστρέφει στο Λος Άντζελες όταν όλοι μιλούν για τον επικείμενο γάμο της με τον B. Pitt!

Με έξι παιδιά και όλα κάτω από την ηλικία των δέκα ετών, star του Χόλιγουντ Angelina Jolie ανταποκρίνεται καταπληκτικά στο ρόλο της ως μαμά. Η 36χρονη, λοιπόν, ηθοποιός έφυγε από το Λονδίνο χθες βράδυ και λίγες ώρες μετά κατέφθασε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες μαζί με τις κορούλες της Zahara και Shiloh. Κι όλα αυτά τη στιγμή που όλοι συζητούν και οι φήμες είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά έντονες γύρω από τον επικείμενο γάμο της με τον Brad Pitt!

Το λαμπερό αυτό ζευγάρι λέγεται ότι έχει ήδη προγραμματίσει να τελέσει τον γάμο του στη νότια Γαλλία σε φιλικό επίπεδο και χαμηλούς τόνους και σύμφωνα με την daily mail, δεν θα θυμίζει σε τίποτα την πλούσια τελετή αξίας £600,000 που πραγματοποιήθηκε το 2000, όταν ο Brad παντρεύτηκε την Jennifer Aniston.

Επιπλέον, λέγεται πως το ”i do” θα ειπωθεί μέσα στο ανακαινισμένο τους μέγαρο Chateau Miravel στο Correns της Γαλλίας, το οποίο έχει απρόσιτες πύλες και το δικό του παρεκκλήσι του 16ου αιώνα. Οι φήμες λοιπόν, τους θέλουν να ενώνονται σύντομα με τα ιερά δεσμά του γάμου, οι δυο τους όμως, τουλάχιστον μέχρι πριν από λίγο καιρό, δήλωναν πως θα παντρευτούν όταν ο γάμος είναι κοινό προνόμιο όχι μόνο για τους straight αλλά και για τους gay.

Πρόσφατα όμως, ο 47χρονος ηθοποιός δήλωσε: ”Τα παιδιά μας ρωτούν συνεχώς για τον γάμο… Όσο μεγαλώνουν και καταλαβαίνουν τι είναι, σημαίνει όλο και περισσότερα για εκείνα. Γι’ αυτό και ο γάμος είναι κάτι που θα πρέπει να το κοιτάξουμε με την Angelina!”

Θα το πάρει τελικά το κορίτσι ο Brad; Θα το σκάσει τελευταία στιγμή η νύφη τρέχοντας; Εσύ τι λες

Read More

And More