Η Shiloh επισκιάζει τη μαμά Angelina με την εμφάνισή της!

Είναι ένα από τα πιο λαμπερά αστέρια του Χόλιγουντ και δύσκολα κάποιος μπορεί να την επισκιάσει. Κι ομώς υπήρξε άνθρωπος που τα κατάφερε… Ο λόγος για την Angelina Jolie και την κορούλα της Shiloh, αντίστοιχα, που κατάφερε χθες στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της με τα καταπράσινα γυαλιά της!

Η 5χρονη Shiloh έμοιαζε σαν σταρ του σινεμά στο ξεκίνημά της, καθώς περπατούσε στους διαδρόμους του αεροδρομίου, φορώντας ένα ζευγάρι -καθόλου διακριτικά, αλλά πολύ Trendy- γυαλιά, τα οποία πρώτη φορά είχαμε δει να φοράει ο Kayne West.

Η 6χρονη αδερφή της, Zahara, είχε επίσης το δικό της ζευγάρι γυαλιά -σε άσπρο- αλλά προτίμησε να τα κρατάει στα χέρια της αντί να τα φορέσει.

…Άλλωστε, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie ενθαρρύνουν τα παιδιά τους, προκειμένου ν’ ανακαλύψουν το προσωπικό τους στυλ!

Mαζί με τη μαμά και τις κόρες, ήταν η νταντά των παιδών και δύο σωματοφύλακες, και όλοι μαζί αναχώρησαν ύστερα από την σύντομη παραμονή τους στο Λος Άντζελες.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More