H Angelina έκρυψε το “διάσημο” πόδι της! Δες φωτογραφίες

Μπορεί το δεξί πόδι της Angelina Jolie και η περίεργη πόζα της στο κόκκινο χαλί των Oscars να έγινε θέμα συζήτησης, η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ όμως προσπάθησε αυτήν την φορά να κρατήσει χαμηλούς τόνους.
Φορώντας ένα μακρύ μαύρο παντελόνι, η Angelina αποφάσισε να μην αφήσει τους φωτογράφους να απαθανατίσουν ίχνος από γυμνό πόδι, όπως είχε γίνει τη βραδιά των Oscars. Ωστόσο, η ίδια έδειχνε πολύ κομψή και όμορφη, δίνοντας το “παρών” στην 3η εκδήλωση “Women in the World Summit” στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με την “Daily Mail”, η απόφαση της Angelina να φορέσει παντελόνι δεν ήταν τυχαία. Αντίθετά έγινε σκόπιμα για να αποφορτίσει το κλίμα που επικράτησε στα Oscars. Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως φοβήθηκε λίγο από την μεγάλη έκταση που πήρε το θέμα με το “διάσημο” πόδι της. Όπως αναφέρουν και άνθρωποι από το κοντινό της περιβάλλον, η γνωστή ηθοποιός ήθελε να κάνει μια ξεχωριστή εμφάνιση στην απονομή και διάλεξε το συγκεκριμένο φόρεμα, το οποίο την έκανε να νιώθει ότι χάνεται μέσα του και γι’ αυτό πήρε τη συγκεκριμένη πόζα, ώστε να αναδείξει το σώμα της.

Δες φωτογραφίες από τη χθεσινή της εμφάνιση:

Read More

And More