Brad Pitt – Angelina Jolie: Πήραν τις βέρες τους και ετοιμάζονται για γάμο!

Επιτέλους έφθασε η ώρα για το πολυαναμενόμενο γάμο του Χόλιγουντ. Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie φαίνεται πως πήραν τελικά τη μεγάλη απόφαση και ετοιμάζονται να παντρευτούν.
Μετά τις πιέσεις των έξι παιδιών τους, που θέλουν να τους δουν να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ ετοιμάζεται για το γάμο της χρονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργάτης τους παρέλαβε πριν λίγες μέρες τις βέρες του γάμου τους , από το κοσμηματοπωλείο του Neil Lane στη Νέα Υόρκη και το ευτυχές γεγονός δεν θα αργήσει να έλθει.

Σύμφωνα με το περιοδικό “In Touch”, o στυλίστας της Angelina παρέλαβε τις βέρες του ζευγαριού, λίγο πριν την αναχώρηση της διάσημης ηθοποιού για την Ιορδανία, όπου βρίσκεται για να βοηθήσει τις οικογένειες και τα παιδιά που έχουν φύγει από τη Συρία λόγω της εμφύλιας διαμάχης που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγο καιρό.

Από την πλευρά του και ο Brad Pitt δήλωσε πριν λίγο καιρό πως η μεγάλη στιγμή πλησιάζει η μεγάλη στιγμή, καθώς δέχεται μεγάλη πίεση από τα παιδιά, που θέλουν να τους δουν να παντρεύονται.
Για να δούμε, αν τελικά το ζευγάρι μετά από επτά χρόνια σχέσης και έξι παιδιά θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας…

Read More

And More