Brad Pitt – Angelina Jolie: Όλες οι λεπτομέρειες του μυστικού γάμου τους στη Γαλλία!

Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια του Χόλιγουντ και μετά από εννιά χρόνια έρωτα και κοινής ζωής αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να παντρευτούν. Ο λόγος για τον Brad Pitt και την Angelina Jolie που παντρεύτηκαν μυστικά στη Γαλλία και το παρεκκλήσι στο κτήμα τους στο Chateau Miraval στο χωριό Correns.

(Από την ταινία Mr and Mrs Smith)
Το γνωστό ζευγάρι μετά από τις πιέσεις των 6 παιδιών τους που ήθελαν να τους δουν παντρεμένους πήραν τη μεγάλη απόφαση και παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το χαρμόσυνο νέο επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τους.

(Το ζευγάρι στην ταινία Malefiscent)
Οι Brangelina έφθασαν οικογενειακώς αυτές τις μέρες στη Μάλτα, όπου θα ξεκινούσαν τα γυρίσματα για τη νέα ταινία του Brad και της Angelina. Ωστόσο, θέλησαν να περάσουν το Σαββατοκύριακο στα νότια της Γαλλίας, όπου και έγινε ο γάμος τους.
Φυσικά σε αυτήν τη μοναδική στιγμή του ζευγαριού ενεργό ρόλο έπαιξαν και τα παιδιά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο μεγάλοι γιοι της Angelina, ο Maddox και ο Pax την συνόδευσαν στο γάμο, η Zahara και η Vivienne πετούσαν ροδοπέταλα στο διάδρομο που περνούσε η διάσημη μαμά τους και οι Shiloh και Knox κρατούσαν τις βέρες του ζευγαριού.
Οι άδειες του γάμου τους βγήκαν από δικαστή στην Καλιφόρνια, ο οποίος ήρθε στο Παρίσι για να τους παντρέψει.

Το κτήμα τους στη Γαλλία:

Read More

And More