Oι Bon Jovi στην Ελλάδα! Σε λίγες ώρες το μεγάλο μουσικό event του καλοκαιριού!

Bon Jovi: Ο Jon Bon Jovi, ο Richie Sambora, ο David Bryan και ο Tico Torres από το New Jersey, συνυπάρχουν στη σκηνή, μας διασκεδάζουν και μας ταξιδεύουν με τα τραγούδια τους… από το 1983! Είναι μία από τις μπάντες με τα μεγαλύτερα tours παγκοσμίως σε προσέλευση κοινού και εισπράξεις. Το “Lost Highway Tour” το 2008 αναδείχθηκε ως το Noύμερο 1 Παγκόσμιο Τour της χρονιάς, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard, έχοντας πουλήσει συνολικά 2,157,675 εισιτήρια!

Το μεγαλύτερο μουσικό event της φετινής χρονιάς, λοιπόν, είναι γεγονός. Σήμερα και λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ, χιλιάδες θεατές θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τους θρυλικούς και διαχρονικούς ”Bon Jovi” στην πρώτη και μοναδική -για φέτος- εμφάνισή τους στη χώρα μας, σε μία ”Greatest Hits” συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του “Open Air 2011 Tour”!

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού! Στο στάδιο έχει ήδη στηθεί μια σκηνή 57 μέτρων έχουν τοποθετηθεί δύο μικρότερες οθόνες κοντά στη σκηνή, καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα video wall που έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ… Αποτελείται από 750.000 pixels και χρειάστηκε δύο μήνες για να κατασκευαστεί! Τέλος, το συγκρότημα πρόκειται στις δύο το μεσημέρι, να πραγματοπιήσει την τελευταία του πρόβα, πριν υποδεχτεί το ελληνικό κοινό!

Μάλιστα, δύο από τα μέλη του συγκροτήματος, ο κιθαρίστας Richie και ο ντράμερ Tico , επισκέφτηκαν χθες, αργά το απόγευμα, το Νέο μουσείο της Ακρόπολης… Η ”χωρίς κάμερες και δημοσιογράφους” ιδιωτική επίσκεψη των δυο μελών του συγκροτήματος προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, το μπλοκάρισμα των γύρω δρόμων και δυσκόλεψε την είσοδο όσων περίμεναν να επισκεφτούν το μουσείο…

Οι Bon Jovi που έχουν πουλήσει πάνω από 125 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, ξεκίνησαν την περιοδεία τους στις 8 Ιουνίου στο στάδιο ”Maksimir” του Ζάγκρεμπ και αναμένεται να εμφανιστούν σε 24 συνολικά πόλεις του κόσμου, ανάμεσά τους η Δρέσδη, το Μόναχο, το Όσλο, το Ελσίνκι, το Μάντσεστερ, το Λονδίνο, η Κωνσταντινούπολη, το Βουκουρέστι, η Ζυρίχη, η Βιέννη και η Βαρκελώνη.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει από τις 11 Νοεμβρίου κι εδώ κι αρκετές ημέρες είναι sold out! …Οπότε, το ΟΑΚΑ αναμένεται να βουλιάξει αύριο βράδυ, αφού θα έρθουν θαυμαστές των Bon Jovi από όλα τα μέρη της Ελλάδας! Και παρόλο που οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18.00, το πλήθος θ’ αρχίσει να συγκεντρώνεται από πολύ νωρίτερα μιας και η ανυπομονησία του ελληνικού κοινού του συγκροτήματος, είναι μεγάλη!

Το TLIFE φυσικά θα βρίσκεται εκεί από νωρίς και θα σου εξασφαλίσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο. Σε περίπτωση που δεν καταφέρεις να τους απολαύσεις από κοντά, θα σου προσφέρουμε εμείς μια γεύση…

O Jon Bon Jovi, που δήλωσε στο πρόσφατο παρελθόν ότι ”Η μουσική σημαδεύει τις ζωές μας. Αυτά τα τραγούδια άντεξαν στον χρόνο και μας θυμίζουν από πού ξεκινήσαμε τη στιγμή που το βλέμμα μας είναι στραμμένο στο μέλλον”, θα μας ταξιδέψει σε άλλες δεκαετίες με τα ανεπανάληπτα κομμάτια του ”You Give Love a Bad Name”, ”Livin’ On a Prayer”, ”It’s My Life”, ”Have a Nice Day”, ”Wanted Dead or Alive”, ”Always”, ”Who Says You Can’t Go Home”.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα… Η συνέχεια σε λίγες ώρες!

Read More

And More