Διάσημη παρουσιάστρια υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και στη συνέχεια έγινε μητέρα!

Ο λόγος για την παρουσιάστρια του E! Entertainment, Giuliana Rancic, που το 2011 είχε ανακαλύψει πως έχει όγκο στο στήθος της κατά την περίοδο εξετάσεων που έκανε ώστε να δει αν μπορεί να κάνει την τρίτη της προσπάθεια εξωσωματικής. Από τότε δήλωνε δυνατή και πως θα νικήσει τον καρκίνο, όπως είχαμε γράψει στο TLIFE.

Η Giuliana μόλις ανακάλυψε τον καρκίνο του στήθους το αντιμετωπίσε με ακτινοβολία και μερική αφαίρεση. Μία εβδομάδα μετά η παρουσιάστρια επέστρεψε στο κανάλι καια τη δουλειά της. Λίγο καιρό μετά και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο αποφάσισε να κάνει διπλή μαστεκτομή, όπως έκανε και η Anjelina Jolie, με τη διαφορά ότι εκείνη είχε ήδη όγκο. Στο πλευρό της φυσικά ήταν πάντα ο σύζυγός της Bill Rancic.

Τότε είχε δηλώσει: “Στην τελική, για να είμαι ειλικρινής, απλά επέλεξα να ζήσω και όχι να κοιτάζω πίσω από τον ώμο μου για όλη μου τη ζωή, ο Bill μου είπε: Σε χρειάζομαι εδώ για τα επόμενα 50 χρόνια. Δεν με απασχολεί η εικόνα σου. Απλά σε χρειάζομαι για τα επόμενα 50 χρόνια. Οπότε, πρέπει να σε κάνουμε καλά. Αυτό σίγουρα με βοήθησε να πάρω την απόφαση. Είναι δύσκολο, ακόμη λυγίζω κάποιες νύχτες, αλλά είμαι καλά”.

Την περίοδο των εξωσωματικών και πριν ξεκινήσει χημειοθεραπείες, είχε καταψύξει δικά της ωάρια. Στις 30 Αυγούστου η Giuliana και ο Bill έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας έγιναν γονείς!

Η Giuliana έχει πολλές θαυμάστριες κι αποτελεί παράδειγμα δυναμισμού κι αισοδοξίας για πολλές γυναίκες που διαγνώστηκαν με καρκίνο του μαστού!

Δες εδώ όλους τους celebrities που κέρδισαν τον καρκίνο!

Read More

And More