Τα 10 πιο ντροπιαστικά πράγματα που έχει κάνει ποτέ ο Justin Bieber!

O Justin Bieber ανήκει στην κατηγορία των star που μπορεί να έχει εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, τους γνωστούς και ως beliebers, αλλά έχει αντίστοιχα άλλους τόσους που τον μισούν.

Ο νεαρός τραγουδιστής φροντίζει βέβαια συχνά πυκνά να τους δίνει κι από έναν ακόμη λόγο για να τον αντιπαθούν. Παρακάτω θα δεις μερικά από τα πιο ντροπιαστικά πράγματα που έχει κάνει ποτέ ή αλλιώς λόγοι για να τον μισήσεις κι άλλο!

1. Σε επίσκεψή του στο σπίτι σπίτι της Anna Frank στο Άμστερνταμ υπέγραψε στο βιβλίο των επισκεπτών: “Ελπίζω να ήταν τουλάχιστον belieber”.

2. Κυκλοφόρησε χωρίς κανένα απολύτως λόγο φορώντας τη μάσκα που βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία. Λίγο καιρό αργότερα ανάγκασε τους πιλότους σε αεροσκάφος που τον μετέφερε να φορέσουν μάσκα οξυγόνου για να μην εισπνέουν τη μαριχουάνα που έκανε. Δες εδώ!

3. “Κορόιδεψε” διαδικτυακά τον Orlando Bloom, μετά από τον καυγά τους έξω από εστιατόριο στην Ίμπιζα για τα μάτια της Miranda Kerr. (δες εδώ περισσότερα)


4. Τον συνέλαβαν να οδηγεί μεθυσμένος νοικιασμένη Lamborghini στο Μαιάμι. (δες εδώ το βίντεο της σύλληψης)

5. Τον κατηγόρησαν για τα προσόντα του μετά την καμπάνια που έκανε για τον Kalvin Klein καθώς γνωστό περιοδικό έκανε λόγο για photoshop. Εκείνος απάντησε ανεβάζοντας στα social media την παρακάτβ ημίγυμνη φωτογραφία.

6. Κατούρησε δημόσια φωνάζοντας: “Fuck Bill Clinton!”

7. Έκανε “τσαμπουκά” σε paparazzo ενώ ήταν περικυκλωμένος από άτομα της ασφάλειάς του.

8. Πίστεψε ότι αυτό το ρατσιστικό graffiti είναι τέχνη ή ότι δεν είναι ρατσιστικό.Παλαιότερα δε είχε τραγουδήσει on camera ρατσιστικά τραγούδια, ενώ έκανε και ανάλογα αστεία και τα βίντεο αυτά έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

9. Έκανε πατίνι στους δρόμους της Νέας Υόρκης κι επέλεξε να φορέσει μαύρο δερμάτινο παντελόνι. Μάλλον για να είναι πιο εντυπωσιακή η πτώση που ακολούθησε… Επίσης, έβαψε τα μαλλιά του ξανθά για να μην τον αναγνωρίζουν. (δες εδώ περισσότερα)

10. Οι γείτονές του στο Beverly Hills τον έδιωξαν έπειτα από συνεχόμενα παράπονα που έκαναν για υπερβολική φασαρία. Δες εδώ!

Read More

And More