Δ. Καμπούρη: Το πρώτο της καλοκαίρι ως μαμά!

Η Δέσποινα Καμπούρη έχει βρει το νόημα της ζωής της στην μικρή της Ποκαχόντας, όπως αποκαλεί την κόρη της! Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο την Έλενα και ουσιαστικά φέτος είναι το πρώτο τους καλοκαίρι…

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και έχουν αποκτήσει μία πολύ δυνατή σχέση. Συχνά τις βλέπουμε να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στην πόλη ενώ η Δέσποινα ξετρελαίνεται με καθετί που κάνει η μικρή της. Σίγουρα, σήμερα που είναι τα πρώτα της γενέθλια θα κάνουν οι δυο τους κάτι ξεχωριστό…

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ ξεκλέβει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί για να είναι κοντά της παράλληλα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Είναι μία εργαζόμενη μητέρα, όπως όλες οι άλλες!

Τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η σχέση της με την μικρή καθώς και ο τρόπος που αντιμετωπίζει την έκθεση της προσωπικής της ζωής είναι κάποια από τα θέματα που η Δέσποινα μοιράστηκε στο περιοδικό South City. Η συνέντευξή της συνοδεύτηκε με μία υπέροχη και παιχνιδιάρικη φωτογράφιση….

/

Τι συναισθήματα σου άφησε ο χειμώνας που πέρασε;
Ήταν ένας καλός χειμώνας και χωρίς υπερβολές. Δεν ήταν ούτε η καλύτερη χρονιά μου, ούτε η χειρότερη. Γενικά ήταν μία καλή χρονιά απλά. Αν μιλήσουμε ειδικά, στο επαγγελματικό κομμάτι ήταν πολύ όμορφη γιατί στο ΣΚΑΙ πέρασα υπέροχα, ένιωσα σαν στο σπίτι μου, παρουσιάζοντας μία εκπομπή πολύ διαφορετική από ότι έχω κάνει μέχρι σήμερα και μου άρεσε πάρα πολύ. Έχω όμορφες αναμνήσεις από αυτή την συνεργασία. Φυσικά, το highlight ήταν η γέννηση της κόρης μου, από μόνο του αυτό είναι υπέροχο και πολύ σημαντικό.

Το «Για μία Καλύτερη Ζωή» θα συνεχιστεί και του χρόνου ή ετοιμάζεις κάτι άλλο;
Δε ξέρω ακόμη αν θα συνεχιστεί. Όλα αυτά αποφασίζονται τελευταία στιγμή έτσι όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα και δε μπορώ να απαντήσω ακόμη σε αυτό. Κατά τα άλλα δε νομίζω πως μπορούμε πια να σχεδιάζουμε στην τηλεόραση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση.

/

Η σχέση και η συνεργασία με το Θέμο είναι πολύ καλή. Τι σου έμαθε, για τον χώρο, αυτή η μακροχρόνια συνεργασία;
Έχω μιλήσει πολλές φορές για το Θέμο και φοβάμαι πως στο τέλος θα γίνω γραφική. Μου έδωσε πολλές ευκαιρίες, αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Με βοήθησε πολύ και σίγουρα οι νέοι άνθρωποι κοντά του μαθαίνουν πολλά.

Σαν Αιγόκερως είσαι εργασιομανής. Πως καταφέρνεις να διαχειρίζεσαι το χρόνο σου;

Δεν τον διαχειρίζομαι! Δεν έμαθα ποτέ να το κάνω και για αυτό πολλές φορές παθαίνω κρίσεις πανικού. Ποτέ δεν έμαθα να βάζω χρονοδιαγράμματα και να ακολουθώ ένα πρόγραμμα. Είμαι πάντα απρογραμμάτιστη. Ξεκινούσα τη μέρα μου χωρίς σημειώσεις, χωρίς ραντεβού και χωρίς ατζέντα και πάντα προσπαθούσα να θυμάμαι τις υποχρεώσεις μου. Τώρα προτεραιότητα έχει η κόρη μου, όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Ακόμη και αν δεν προλάβω να τα κάνω όλα δεν στεναχωριέμαι τόσο όσο παλαιότερα γιατί το πιο σημαντικό για μένα είναι να αφιερώνω χρόνο στη κόρη μου. Είναι ο πιο δημιουργικός χρόνος για μένα.

Φέτος θα είναι το πρώτο σου καλοκαίρι ως μαμά. Ποια είναι τα άγχη και οι ανησυχίες μίας νέας μανούλας σήμερα;
Δε νομίζω πως διαφέρουν πολύ. Είναι παραδοσιακές οι ανησυχίες και σίγουρα δεν διαφοροποιούνται από εκείνες του χθες. Νομίζω πως όλες οι γυναίκες που έχουν γίνει μητέρες, από τις μαμάδες μας, τις γιαγιάδες μας, τις προγιαγιάδες μας και τις φίλες μας, έχουν όλες τις ίδιες ανησυχίες. Να είναι καλά το παιδί μας. Και μένα μόνο αυτό με ενδιαφέρει, να είναι καλά, όλα τα άλλα θα γίνουν.

Πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να κρατά τις ισορροπίες στην προσωπική του ζωή όταν το οτιδήποτε κάνει βρίσκεται σε εφημερίδες και περιοδικά;
Δεν βρίσκεται ότι κάνω στα περιοδικά. Υπάρχουν πράγματα που δεν τα μοιράζομαι και δε μπορεί να τα μάθει κανείς αν δε τα μοιραστώ. Κατά τα άλλα, νομίζω πως ένας άνθρωπος που δουλεύει χρόνια στο χώρο της ελληνικής showbiz «εκπαιδεύεται» σε αυτό. Δέχεσαι την κριτική και ξέρεις πως οι άλλοι μιλάνε για τη δουλειά σου, τη προσωπική σου ζωή και απλά πρέπει να κλείνεις τα αυτιά σου. Πλέον εμένα δε με απασχολεί , ειλικρινά. Όταν θεωρήσω πως κάποιος ξεπερνά τα όρια, τα οποία συνήθως έχουν σχέση με την προσωπική μου ηθική και την οικογένεια μου τότε αντιδρώ. Προς το παρόν δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, όταν όμως αισθανθώ πως κάποιος θίξει κάτι από όλα αυτά θα αντιδράσω.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό South City που κυκλοφορεί

Read More

And More