Ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου πρωταγωνιστεί σε ελληνική ταινία!

Τη δική του πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα φαίνεται πως χαράσσει ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, Γιώργος. Ο 29χρονος γοητευτικός και ιδιαίτερα ταλαντούχος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Γιώργου Σερβετά, “Να Κάθεσαι και να Κοιτάς”, που έκανε πρεμιέρα στον Κινηματογράφο “Δαναό”.
Ο Γιώργος Καφετζόπουλος είναι ο μεγαλύτερος γιος του γνωστού ηθοποιού και βαδίζει στα χνάρια του διάσημου μπαμπά του. Στα 21 του ξεκίνησε να δουλεύει ως τεχνικός σκηνής στην παράσταση «2» του Δημήτρη Παπαϊωάννου και αργότερα πήρε τη μεγάλη απόφαση να γίνει ηθοποιός και να τελειώσει το 2010 τη δραματική σχολή.

Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις και σε ελληνικές ταινίες, ενώ βρέθηκε με την ταινία “Να Κάθεσαι και να Κοιτάς” στη μεγάλη οθόνη του 64ου Φεστιβάλ Βερολίνου.
Η ταινία κυκλοφορεί την 1 Μαΐου στους κινηματογράφους, ενώ χθες έκανε την avant premiere της.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Η Αντιγόνη συναντά τους “Ασυγχώρητους” στο φιλμ του Γιώργου Σερβετά, μια βαθειά ελληνική ταινία που λειτουργεί με τους κανόνες του κλασικού γουέστερν στην οθόνη και στην ψυχή της. Η νεαρή κοπέλα που φεύγει από την Αθήνα κι εγκαθίσταται στην κωμόπολη της καταγωγής της διαπιστώνει με το σκληρό τρόπο τη σαθρότητα της κοινότητάς της και καλείται ν’ αποφασίσει: θα πυροδοτήσει την έκρηξη που θα καθαρίσει το τοπίο, ή θα αρκεστεί, ξανά, στο να κάθεται και να κοιτά; Το φιλμ, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Μαρίνα Συμεού, Μαριάνθη Παντελοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Γιώργος Καφετζόπουλος, Κωνσταντίνος Σιραδάκης και Γιώργος Ζιόβας, είναι μια παραγωγή των Κωνσταντίνου Κοντοβράκη και Φένιας Κοσοβίτσα.

Read More

And More